Vai Krievijas hokeja izlasei nospļauties uz likumiem?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artyom Korotayev/TASS/Scanpix

Krievijas Hokeja federācija (FHR), neskatoties uz aizliegumu aizsargam Vjačeslavam Voinovam iebraukt ASV un Kanādā, pieteiks viņu Pasaules kausam, kas norisināsies Toronto (Kanāda).

«Mēs neplānojam aizstāt Voinovu, tā ka paļaujamies uz to, ka viņš spēlēs. Mūsu juristi sagatavojuši noslēdzošos dokumentus. Ir dažādi precedenti, kā, piemēram, situācija ar Deniju Hītliju un NBA zvaigzni Denisu Rodmenu, kad cilvēks jau izcietis sodu un viņam atļauj startēt sacensībās,» sacīja FHR viceprezidents Romāns Rotenbergs.

Tikmēr NHL komisārs Gerijs Betmens pirms neilga laika izteicās, ka Voinovs Pasaules kausā noteikti nespēlēs, jo viņam aizliegts iebraukt Ziemeļamerikā.

Atgādināsim, ka 2015. gada jūlija sākumā Voinovam ASV tiesa piesprieda 90 dienas cietumā par sievas Martas Varlamovas piekaušanu. Vēlāk Nacionālā hokeja līgas (NHL) kluba Losandželosas «Kings» aizsargs Voinovs tika izraidīts no valsts.

Šogad Voinovs atgriezās dzimtenē un parakstīja vienošanos ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Sanktpēterburgas SKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu