Latvijas pārstāvi konkursā «Ms.Top of the World Plus Size 2016» pieviļ skaistumkopšanas salons

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Latvijā 5.-8.jūnijā norisinās starptautisks skaistuma konkurss «Ms.Top of the World Plus Size 2016», kurā piedalās korpulentas dāmas no visas pasaules. Jau pirmajā konkursa dienā Latvijas pārstāve Tatjana Mackeviča piedzīvoja nepatīkamu pārsteigumu, kuru viņai sagādāja skaistumkopšanas salons.

Lai izskatītos vēl labāk, Tatjana apmeklēja solāriju, bet, saprotot, ka nav tik daudz brīva laika un iedegums īsti nepaliek uz ādas, populārākā Latvijas lielo izmēru modele izlēma pamēģināt daudzu iecienīto «nopūšanu» ar iedegumu.

Beigu beigās Tatjana izlēma par labu salonam «Bagira», kurš atrodas Ozolciema ielā, jo konkursa dēļ brīvā laika nebija daudz, bet salons atrodas netālu no mājām.

Foto: no personīgā arhīva

«Konsultējos ar draugiem, lasīju internetā informāciju, kā arī runāju ar salona īpašnieci, kura veic šo procedūru, visi kā viens slavēja tieši šo viedu, jo tas nekaitē ādai. Salona īpašniece teica, ka vismaz piecas dienas manu ādu klās vienmērīgs, skaists iedegums. Biju šokā, kad tā neizrādījās patiesība,» stāsta Tatjana.

Pēc procedūras veikšanas četras stundas nevar iet dušā, Tatjana, lai iedegums labāk iesūktos ādā, atturējās no dušas apmeklējuma līdz pat nākamās dienas rītam.

«Jau pirmajā konkursa vakarā sēdējām viesnīcas terasē, baudījām skaisto skatu, un pēkšņi man Anglijas pārstāve Estere pateica, ka man uz rokām dīvaini pleķi, vēlāk, paskatoties spogulī, ieraudzīju, ka pleķi man ir arī virs krūtīm. Nezināju, ko darīt, gribēju raudāt,» atceras Tatjana.

Vēlāk, pateicoties krēmam, kas rada nosauļotas ādas efektu, Latvijas pārstāve spēja gandrīz vienmērīgi izlīdzināt ādas toni.

«Saprotu, ikviens var kļūdīties, bet kļūdas ir jālabo, tā diemžēl neuzskata salona īpašniece, kura neatzīst savu kļūdu, bet vaino visā mani. Viņa raksta salona darbiniecei, kura visu informāciju nosūtīja man, ka mana āda ir ar defektu un, sauļojoties saulē, to arī klāj pleķi, kas, protams, nav patiesība, mana āda iedeg lieliski. Salona īpašniece turpināja mani aizvainot, piemetinot, ka man ir dermatoloģiska problēma, ādas sēnīte, kuras man nav. Beigu beigās viņa ieteica izmantot tonālo krēmu,» tā Tatjana.

Latvijas pārstāve ir skumja, ka cilvēks, pieļaujot kļūdas, nemēģina tās labot, bet ar savām replikām, komentāriem mēģina vēl vairāk aizvainot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu