Dreiks jau piekto nedēļu numur 1 ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu repera Dreika (Drake) jaunais studijas albums «Views» piekto nedēļu pēc kārtas ir pieprasītākais albums ASV «Billboard 200» albumu topā, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā «Views» (Young Money/Cash Money/Republic Records) pārdots 152 000 vienību (92 000 vienības ir straumēšanas dati), liecina «Nielsen SoundScan» dati.

«Views» sākotnēji (29. aprīlī) izdots «iTunes» un straumēšanas servisā «AppleMusic», bet no 6. maija albums bija jau pieejams citviet tīmeklī, kā arī kompaktdiska formātā.

Kantri rokeris Dīrks Bentlijs (Dierks Bentley) ar savu jaunāko garadarbu «Black» startē 2. vietā (101 000 vienību). Labus panākumus guvis Bentlija singls «Somewhere on a Beach», kas kantri singlu topa 1. vietā atradās trīs nedēļas.

Bejonsē (Beyoncé) albums «Lemonade» pakāpies uz 3. vietu (79 000).

Amerikāņu TV šova «The X Factor» meiteņu grupas «Fifth Harmony» albums «7/27» (Syco Music/Sony Music) numur 4 (74 000).

Kantri mūziķa Bleika Šeltona (Blake Shelton) albums «If I’m Honest» ar 153 000 vienībām noslēdz top5.

Savukārt amerikāņu popmūzikas lakstīgala Ariana Grande ar trešo studijas albumu «Dangerous Woman» (Republic/Universal) otrajā nedēļā atrodas 6. vietā (50 000). Iepriekšējie Grandes albumi - «My Everything» un «Yours Truly» savulaik startēja 1. vietā.

Rianas «Anti» no 5. vietas noslīdējis uz 7.

Elektroniķis «Flume» debitē 8. vietā ar otro studijas plati «Skin».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu