«Bruņurupuču nindzju» turpinājumam pieticīgi panākumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Līdzīgi kā pagājušonedēļ kinostudijas «Disney» jaunākajai filmai «Alice Through the Looking Glass» («Alise Aizspogulijā»), kas ir turpinājums komerciāli veiksmīgajai pirmajai daļai, arī «Bruņurupuču nindzju» turpinājumam sanācis ļoti pieticīgs starts ASV kases ieņēmumu topā, ziņo «Collider».

Filma «Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows» nedēļas griezumā iekasējusi vien 35 miljonus dolāru, par 40 procentiem mazāk nekā filmas pirmā daļa - pirmajā nedēļas nogalē pirms diviem gadiem no biļešu pārdošanas ASV kinoteātros tika nopelnīti nepilni 100 miljoni dolāru (74,7 miljoni eiro).

Latvijas kinoteātros filma nonāks 17. jūnijā.

Anotācija: Superļaundaris Šreders ir izbēdzis no aresta un metas uz vienu roku ar ķerto zinātnieku Baksteru Stokmanu, lai īstenotu savu velnišķīgo pasaules pārņemšanas plānu. Kamēr bruņurupuči Mikelandželo, Donatello, Leonardo un Rafaels cīnās, lai Šredera plāns neizdotos, viņiem uzrodas vēl viens, lielāks ienaidnieks ar pasaules iekarošanas plāniem – bēdīgi slavenais Krangs.

Sekojot 2014. gada filmai «X-Men: Days of Future Past» («X-cilvēki: Bijušās nākotnes dienas»), amerikāņu režisors Braiens Singers (Bryan Singer) šogad atgriezies ar šīs komiksu filmas jaunu sēriju «X-Men: Apocalypse» («X-cilvēki: Apokalipse»). Ziemeļamerikas kinoteātros šī filma pagājušonedēļ pārliecinoši startēja 1. vietā, bet šonedēļ ar 22 miljoniem ierindojusies 2. vietā.

3. vietā ar 18,3 miljoniem salīdzinoši veiksmīgi startējusi romantiskā komēdija «Me Before You» ar seriāla «Troņu spēles» aktrisi Emīliju Klārku (Emilia Clarke) un Semu Klaflinu (Sam Claflin) galvenajās lomās.

Disneja studijas filma «Alice Through the Looking Glass» («Alise Aizspogulijā») ar 10 miljoniem 4. vietā. Filmas uzņemšanas budžets bija 170 miljoni dolāru. Filma ir turpinājums Tima Bērtona («Čārlijs un šokolādes fabrika», «Edvards Šķērrocis», «Lielā zivs», «Jātnieks bez galvas», «Svīnijs Tods») 2010. gadā 1 miljardu nopelnījušajai filmai «Alice in Wonderland» («Alise Brīnumzemē»).

Foto: publicitātes

Asprātīgais animācijas stāsts «Dusmīgie putni. Filma» («The Angry Birds Movie») noslīdējis uz 5. vietu.

Komēdija par popmūzikas aizkulisēm «Popstar: Never Stop Never Stopping» startē 8. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu