Roza Makgovana apsūdz «X cilvēkus» agresijas veicināšanā pret sievietēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Aktrise Roza Makgovana aktīvi iesaistās sieviešu tiesību aizstāvēšanā. Zvaigzni satrauc filmas «X cilvēki» jaunais plakāts, kurā vīriešu kārtas aktieris tur aiz rīkles sieviešu kārtas aktrisi. Rouza šādu foto uzskata par agresijas veicinātāju.

Aktrise portālā «Twitter» komentēja filmu studijas «20th Century fox» darbinieku uzskatu, ka vardarbība pret sievieti ir lielisks veids, kā reklamēt filmu.

Roza neuzskata, ka plakāts parāda filmas būtību, tajā vienkārši redzams, kā vīrietis žņaudz sievieti, un fakts, ka tas nevienu neuztrauc, ir ļoti skumjš.

Zvaigzne iesaka plakāta autoriem paskatīties uz sevi spogulī un padomāt, kādu ieguldījumu viņi sniedz jaunās paaudzes attīstībā.

Tāpat aktrise ir droša: ja plakātā heteroseksuāls cilvēks žņaugtu homoseksuālu cilvēku vai plakāts parādītu dažādu rasu pārstāvjus, tas saceltu brēku sabiedrībā, bet vardarbība pret sievieti jau liekas ierasta lieta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu