Glastonberijas rīkotāji iecerējuši izveidot jaunu mūzikas pasākumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: OLI SCARFF / AFP

Glastonberijas mūzikas festivāla rīkotājs Maikls Īviss (Michael Eavis) atklājis, ka 2019. gadā vēloties atklāt jaunu festivālu Longlītā, kur atrodas dabas parks un safari. Glastonberijas festivāls tiek izlaists katru sesto gadu, lai saudzētu zemnieku saimniecību, kurā pasākums notiek. 2019.gadā Glastonberijas festivāls nenotiks.

Trešdien Īviss apstiprināja, ka otra festivāla plānošana vēl esot agrīnā stadijā. «Mēs katru dienu sarunājamies ar Longlītu. Ceru, ka beigu beigās varēsim vienoties,» viņš sacīja intervijā televīzijas kanālam ITV. «Tā ir skaistākā vieta Anglijā. Tajā ir daudz vietas, vairāk zemes.»

«Taču mums jāiegūst licence, jāsaņem atļauja no policijas, vietējo pilsētu domēm. Tas būs tāls ceļš,» uzsvēra Īviss.

Longlītas Safari un piedzīvojumu parks tika atvērts 1966. gadā. Tolaik tas bija pirmais safari, kurā apmeklētāji varēja braukt ar auto, ārpus Āfrikas.

Tas atrodas apmēram 50 kilometru attālumā no Vortiju fermas, kur notiek Glastonberijas festivāls.

Longlītā dažkārt notiek mūzikas pasākumi. Britu mūziķis Eltons Džons šovasar uzstāsies parka 50. jubilejas svinībās.

Maijā Īvisa meita Emīlija sacīja, ka ārpus Vortiju fermas rīkotie pasākumi netikšot saukti par Glastonberijas festivālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu