Matīse kļūst par pasaules čempioni vindsērfingā «Raceboard» klasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Divkārtējā olimpisko spēļu dalībniece Vita Matīse sestdien Ķīšezerā kļuva par pasaules čempioni vindsērfingā «Raceboard» klasē, vēsta sacensību rīkotāji.

Matīse izcīnīja savu ceturto pasaules čempiones titulu karjerā.

Matīse piedalījās 2000. gada Sidnejas un 2004.gada Atēnu olimpiskajās spēlēs.

Sieviešu divīzijas sacensībās Matīse 15 braucienos nopelnīja 117 punktus. Zīmīgi, ka viņa kopējā vērtējumā bija septītā labākā sacensību dalībniece.

Otro vietu ieņēma vēl viena pieredzējusi Latvijas sērfere Ilona Grīnberga, kura arī savulaik divas reizes ir startējusi olimpsikajās spēlēs. Viņa sacensībās nopelnīja 326 punktus, bet trešā palika Sūzana Štrīpe-Langere no Vācijas.

Tikmēr vīriešu divīzijā uzvaru svinēja slovāks Patriks Pollaks ar 21 punktu, otrais ar 37 punktiem palika Fernando Konsorte no Argentīnas, bet bronzas medaļu ieguva Arturs Manelskis no Polijas.

Labākais no Latvijas vindsērfinga braucējiem šajā divīzijā bija Juris Rožkalns, kurš palika septītais.

Raceboard Masters World Championships - Prize giving ceremony from BURUSPORTS on Vimeo.

Savukārt «Grandmaster» divīzijā uzvarēja Juha Blinika no Somijas, kamēr veterānu divīzijā labākais bija Berns Noimans no Vācijas. Veterāniem ceturtais bija Gunārs Rozenbergs.

Sacensības «Rīgas kausa» izcīņā notika arī «Techno293» klasē junioriem, kur uzvarēja Izaks Hesens no Norvēģijas, otrais bija Namejs Dreimanis, bet trešo vietu ieņēma Elizabete Meņģele.

Pasaules čempionāts Ķīšezerā pie Rīgas notika no 31.maija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu