Baumo, ka Kalvins Hariss pametis Teilori Sviftu viņas panākumu dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dīdžejs Kalvins Hariss un dziedātāja Teilore Svifta atstāja laimīga, mīloša pāra iespaidu, nu izrādās - tā visa bijusi ilūzija un pāris pirms dažām dienām izšķīries. Pats Hariss izlēmis komentēt savu lēmumu pamest skaisto dziedātāju.

Kalvins Hariss portālā «Twitter» komentēja attiecīgu beigas, sakot, ka visa patiesība slēpjas tajā, ka attiecībām vienkārši pienākušas beigas, bet viss pārējais ir milzīga cieņa un mīlestība.

Pārim tuvu stāvošās personas gan atklājušas, ka dīdžejs nespēja samierināties ar Sviftas panākumiem, tāpēc nekad to nepavadīja uz balvu pasniegšanām, prezentācijām, jo baidījās, ka viņu sāks uztvert par misteru Sviftu un viņš zaudēs identitāti.

Kalvins uz balvu pasniegšanām devies tikai tad, ja pats bija nominēts, un nereti viņam viss beidzās ar nomināciju, bet Svifta vienmēr iegūst balvas. Tas izraisīja skaudību un nespēju priecāties par mīļotās panākumiem.

Teilore ir jauna, neatkarīga, veiksmīga sieviete, un tādai līdzās spēj būt tikai pašpārliecināts vīrietis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu