Aktieris Čārlijs Šīns nokļuvis auditoru nagos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktiera Čārlija Šīna finanšu afēras, alimentu nemaksāšana piesaistījusi valdības uzmanību. Zvaigzne saskārusies ar auditu, kura mērķis ir atrast nelikumības viņa darījumos un nesamaksātus nodokļus.

Kā ziņo portāls «RadarOnline», audita veicēji ieradušies pie aktiera finanšu pārvaldnieka, lai pārskatītu aktiera biznesa līgumus, honorāru līgumus, nekustamo īpašumu iegādes dokumentus, kā arī naudas cirkulāciju bankas kontos.

Aktieris noliedz, ka audits finanšu pārvaldnieka birojā tiek rīkots viņa dēļ, bet pēc informācijas parādīšanās, ka tieši Šīns nokļuvis audita nagos, viņš vairākas reizes nedēļā apmeklē savu finanšu pārvaldnieku.

Šī nav vienīgā aktiera problēma, pirms nedēļas «American Express» iesūdzējusi aktieri tiesā par nesamaksātu rēķinu summa - 287 879,28. Aktieris to sauc par pārpratumu, jo vienkārši vairākus mēnešus aizmirsis samaksāt.

Nevar aizmirst arī aktiera nevēlēšanos maksāt alimentus abām bijušajām sievām aktrisei Denīzei Ričardsai un Brūkai Millerei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu