Dziedātājas Madonnas dēls atgriezies pie mātes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ņujorkā turpinās tiesas sēde, kurā tiek lemts par Roko Ričija aizbildniecību, par kuru tiesājas dziedātāja Madonna un režisors Gajs Ričijs. Bijušais laulātais pāris jau labu laiku mēģina izlemt, pie kura no vecākiem piecpadsmit gadus vecajam Roko būs labāka dzīve, nu šo jautājumu lemj Ņujorkas Augstākā tiesa.

Izdevums «People» ziņo, ka režisors Gajs Ričijs ieradies Amerikā, lai piedalītos tiesas sēdē, kopā ar viņu no Anglijas atlidojis arī Roko, kurš atkal mitinās kopā ar Madonnu.

Roko nav bijis Amerikā kopš pagājušā gada, jo pats izvēlējies dzīvot Anglijā kopā ar tēvu, šo dēla lēmumu apstrīd Madonna.

Pagaidām nav skaidrs, dēls ieradies uz tiesas laiku, lai sniegtu liecību, vai izlēmis palikt Amerikā un mēģināt izlīgt ar māti.

Zinot, ka Anglijā paparaci bija safotografējuši Roko iegādājamies un lietojam narkotiskas vielas, iespējams, arī Gajs Ričijs sācis uzskatīt, ka mātei labāk izdosies apkarot dēla netikumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu