Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @eboneedavis

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Seksīgākā «Playboy» vāka modele Sāra Džīna Andervuda (Sara Jean Underwood) savā «Instagram» labprāt publicē pikantus, erotiskus foto. Lūk, viens no nesenākajiem.

Foto: instagram.com/saraunderwood

Anabela Eiverija «Bella» Torna ir amerikāņu pusaudžu seriālu («My Own Worst Enemy») aktrise, modele, dejotāja un, jā, - dziedātāja. Šogad viņa redzama komēdijā «Alvins un burunduki: Diženais burunduļojums» («Alvin and the Chipmunks: The Road Chip») un arvien biežāk priecē savus fanus ar seksīgiem foto.

Foto: @bellathorne

2015. gada sākumā amerikāņu futbola fināla «Super Bowl» laikā vienā no reklāmām spilgti iemirdzējās kāda jauna, seksīga modele Šarlote Makinija (Charlote Mckinney). Daiļava reklamēja «Carl's Jr.» burgeru, un drīz sociālajos tīklos šo meiteni sāka dēvēt par jauno Keitu Aptoni. Ir vērts piesekot šai 22 gadus vecajai skaistulei sociālajos tīklos, lai uzdurtos uz šādiem foto!

Foto: @charlottemckinney

Amerikāņu dziedātāja, bērnu raidījumu «Barney and Friends» un «Wizards of Waverley Place» zvaigzne Selēna Gomesa (Selena Gomez) kļuvusi par jauno foto vietnes «Instagram» karalieni. Lūk, šādus foto viņa publicē!

Foto: @selenagomez

Prestižā sporta izdevuma «Sports Illustrated» peldkostīmu modele Eboni Deivisa (Ebonee Davis) nolēmusi pozēt bez peldkostīma.

Foto: @eboneedavis
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu