Par slavenāko pasaules sportistu ESPN atzīst Krištianu Ronaldu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu raidorganizācija ESPN savā otrdien publicētajā pētījumā nosakot 100 slavenākos pasaules sportistus, kā pirmo minējusi Portugāles futbola valstsvienības un Madrides «Real» uzbrucēju Krištianu Ronaldu.

 
Foto: EPA/LETA

Ronaldu esot patiesi jauks puisis

Sadarbojoties ar saviem atbalstītājiem, Ronaldu esot patiesi jauks cilvēks un vienkāršs puisis - ar viņu viegli esot runāt un viņš uzklausot arī citu viedokļus, tā apgalvo viens no viņa sponsoru kompānijas pārstāvjiem, Sporta un fitnesa līnijas Herbalife24 produktu menedžeris, Džons Heiss. Sabiedrisks un atsaucīgs viņš esot ne tikai ar oficiālajiem pārstāvjiem, bet arī intervijās ar žurnālistiem un arī, piemēram, meiteņu uzrunāts uz ielas.

Kā stāsta Heiss, gatavojot jauno produktu, pirms par tā oficiālo seju kļuva tieši futbolists Ronaldu, ņemtas vērā sportista noslodzes un vajadzības, pielāgojot sastāvu tieši viņam.

Piemēram, pielāgotas pat garšas īpatnības, jo iesākumā sportists sūdzējies, ka viņa uztura bagātinātājs ir par saldu. Tomēr arī cukurs ir nepieciešams, jo tās ir vajadzīgās kalorijas, tāpēc sastāvā ir glukoze, - salduma deva tiek salīdiznāta ar to, kā tas būtu apēst vienkārši banānu, taču tam bonusā nāk līdzi nepieciešamā proteīnu deva.

Kā izteicies Ronaldu, viņam nav vienalga, ko viņš ēd.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu