Džodija Fostere turpinās koncentrēties uz režiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas zvaigzne Džodija Fostere atklājusi, ka plānojot pievērsties filmu režijai, taču negatavojoties pilnībā pārtraukt aktrises karjeru. 53 gadus vecā Fostere sāka aktrises karjeru jau bērnībā. Šogad aprit 50 gadi kopš viņas pirmās parādīšanās kino.

Fostere pirmoreiz iemēģināja roku režijā pirms vairāk nekā 20 gadiem. «Trakums! Es 27 gadu vecumā sāku darboties kā režisore, bet līdz šim esmu uzņēmusi tikai četras filmas,» teica Fostere.

Viņu aizkavējusi divu bērnu audzināšana un grūtības iegūt nepieciešamo atbalstu ideju īstenošanai.

Divkārtējā «Oskara» balvas ieguvēja bijusi režisore straumēšanas pakalpojuma «Netflix» seriālu «Orange Is The New Black» un «House of Cards» sērijām.

«Es pašlaik koncentrējos uz režiju. Tas ir jauns solis manā dzīvē. Sākot kaut ko jaunu, dažreiz jāatsakās no lietām, kas sniedz drošības sajūtu,» viņa stāstīja intervijā Austrālijas laikrakstam «The Sydney Morning Herald».

Džodija Fostere (Jodie Foster) un Dzūlija Robertsa (Julia Roberts) Kannās
Džodija Fostere (Jodie Foster) un Dzūlija Robertsa (Julia Roberts) Kannās Foto: REUTERS/Scanpix

«Patiesībā mans prāts vienmēr strādājis kā režisorei pat tad, kad es tēloju. Tāpēc manas filmas un mans tēlojums atšķiras,» norāda Fostere. «Taču es nevaru iztēloties, ka kādreiz pilnībā pametīšu aktrises darbu.»

Fosteres jaunākā filma ir «Money Monster» («Naudas monstrs») ar amerikāņu aktieriem Džordžu Klūniju un Džūliju Robertsu galvenajās lomās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu