Vardarbībā apsūdzētajam Džonijam Depam aizliegts tuvoties Amberai Hērdai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Tiesa apmierinājusi amerikāņu aktrises Amberas Hērdas prasību pēc netuvošanās ordera pret viņas vīru Džoniju Depu, kuru Hērda apsūdzējusi vardarbībā.

Deps piekrita abpusējam orderim, ko izdevusi Losandželosas tiesa.

Hērda pagājušās nedēļas pirmdienā pieprasīja šķiršanos pēc 15 laulībā aizvadītiem mēnešiem, kā iemeslu minot neatrisināmas domstarpības.

Piektdien Hērda atklāja, ka Deps 21.maijā viņai esot sviedis ar «iPhone» viedtālruni, kas atstājis uz viņas sejas zilumus. Viņa tiesā iesniegtajos dokumentos norāda, ka tā neesot bijusi pirmā reize, kad slavenais aktieris bijis vardarbīgs pret viņu.

Depa advokāte Lora Vasere noraidīja Hērdas apsūdzības. «Ambera cenšas panākt finansiālu vienošanos,» viņa sacīja žurnālam «People».

Nākamā tiesas sēde paredzēta 17.jūnijā. Deps patlaban Eiropā koncertē ar grupu «Hollywood Vampires», kurā bez viņa spēlē dziedātājs Eliss Kūpers, grupas «Aerosmith» ģitārists Džo Perijs un grupas «Guns N' Roses» basģitārists Dafs Makagans.

Foto: REUTERS/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu