No Demijas Mūras kartes izkrāpti 169 000 ASV dolāri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Demija Mūra ir kļuvusi par upuri krāpšanas lietā: no viņas kredītkartes pāris nedēļu laikā iztērēti vairāk nekā 169 000 ASV dolāru, liecina tiesas dokumenti.

Vīrietis vārdā Deivids Metjū Rīds, izlikdamies par Mūras asistentu, martā ziņoja, ka aktrises karte ir nozaudēta, tādēļ to ir nepieciešams nomainīt pret jaunu. Kad jaunā kredītkarte tika piegādāta, vīrietis pamanījās to iegūt savā rīcībā un sāka no tās tērēt naudas līdzekļus.

Ziņojumos teikts, ka vīrietis iztērēja no aktrises «American Express» kredītkartes aptuveni 169 764 ASV dolārus, veicot pirkumus dažādos veikalos un tiešsaistes interneta vietnēs.

Vīrietis tika pieķerts, kad aktrises asistente bankas konta izrakstos pamanīja netipiski lielu izejošo naudas līdzekļu plūsmu, uzreiz par to ziņojot atbildīgajām varas iestādēm. Tiesa ir ieguvusi arī videomateriālus no drošības kamerām, kurās redzams, kā vīrietis iepērkas pie dažādiem tirgotājiem, izmantojot Mūras karti.

Rīds tika arestēts 5. aprīlī pie īrētas noliktavas, kurā uzglabāja nopirktās lietas. Šobrīd vīrietis joprojām atrodas ieslodzījumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu