TV piedāvājums Jaungada naktij un Jaungadam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / LTV

Ja gadījumā Jauno gadu esat nolēmuši pavadīt pie TV ekrāniem, skatāmu lietu šajā vakarā nudien netrūks. Tādēļ piedāvājam visu trīs lielāko TV kompāniju Vecgada un Jaungada filmu, koncertu un citu izklaides raidījumu pārskatu.

TV3

Vecgada vakarā plkst.17.40 TV3 skatītājiem piedāvās leģendāro filmu «Likteņa ironija jeb Vieglu garu» («Ирония судьбы, или С лёгким паром!»). Kā katru gadu četri draugi, gaidot Jauno gadu, dodas uz pirti tā kārtīgi nopērties un mazliet nosvinēt tuvojošos Jauno gadu. Bet visi sasvinas tik pamatīgi (ar alu un šņabi), ka paredzētajā lidmašīnā iesēdina nepareizo puisi... Kā tas viss beidzas, ar baudu skaties ik gadu kā no jauna!

Plkst.19.50 ēterā - TV3 Ziņu dienesta sagatavotais gada notikumu apskats
Plkst.19.50 ēterā - TV3 Ziņu dienesta sagatavotais gada notikumu apskats Foto: Publicitātes foto / TV3

Plkst.19.50 TV3 Ziņas piedāvā 2011.gada notikumus - gada pēdējā dienā visi četri raidījuma vadītāji pārlapos katru aizvadīto mēnesi un aplūkos tajā notikušos zīmīgākos notikumus Latvijā un plašajā pasaulē. Vecgada vakarā ikviens skatītājs pie TV3 ekrāniem, gatavojoties Jaungada svinībām, varēs atcerēties dažādos Valda Zatlera uznācienus, atskatīties uz mirušajām bankām, tāpat vēlreiz izdzīvot citas milzu kaislības, kas virmojušas 2011.gadā.

Plkst.22.25 TV3 Vecgada šovs «Mūsu zelta mirkļi». TV3 ar saviem uzticamajiem skatītājiem kopīgi sagaidīs Jauno gadu visskaistāko dziesmu pavadījumā - būs iespēja vērot iemīļotākos muzikālos priekšnesumus un satikt TV3 zvaigznes svētku gaisotnē. Solās būt jauki pārsteigumi un vēlējumi, sirsnīga atmosfēra un daudz jautrības!

Plkst.23.50 Latvijas Republikas Ministru prezidenta Valda Dombrovska Jaunā gada uzruna tautai un uzreiz pēc pusnakts sāksies šovs «Baiba un Valters ielūdz - dziedi, dejo, smejies». Zvaigžņu pāris piedāvās bezrūpīgu izklaides šovu. Uz skatuves būs «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» finālisti Veronika Plotņikova un Marts Kristians Kalniņš, arī Liene Bronuša un Mārtiņš Burke Burkevics, Olga Rajecka gan ar Vari Vētru, gan ar Lielvārdes kori, arī Liene Šomase ar Jāni Vinteru, Aija Andrejeva, Bet Bet, Kaža ar Ditu Lūriņu un citi.

2012.gada 1.janvārī plkst.16 būs iespēja noskatīties dokumentālo filmu «MTG Pasaules miera kauss 2011», kuras uzmanības lokā ir bērni vecumā no 5 līdz 12 gadiem. Filma ataino, kā MTG Pasaules miera kausa spēle ietekmējusi viņu dzīvi, liekot domāt par mieru, toleranci, draudzību un novērtēt dažādas kultūras vērtības. Dokumentālā filma sniedz ieskatu bērnu dzīvē, attiecībās un pieredzes bagātināšanā, pateicoties tieši MTG Pasaules miera kausa spēlei.

1.janvārī plkst.21.50 - "Oskarotās" filmas "Graustu miljonārs" TV pirmizrāde
1.janvārī plkst.21.50 - "Oskarotās" filmas "Graustu miljonārs" TV pirmizrāde Foto: Publicitātes foto / TV3

Plkst.20 aizraujoša filma «Vīri melnā» ar aktieriem Vilu Smitu un Tomiju Lī Džounsu galvenajās lomās. Uzreiz pēc tam kinolente, kas vēl pavisam nesen ieguvusi astoņas «Oskara» godalgas – televīzijas pirmizrādi plkst.21.50 piedzīvos «Graustu miljonārs». Tas ir stāsts par Mumbajas graustu rajonā uzaugušu pusaudzi, kurš piedalās Indijā adaptētajā raidījumā «Gribi būt miljonārs?». Viņu arestē, jo rodas aizdomas par negodīgu spēli. Kamēr puisi nopratina, tiek rādīti notikumi viņa dzīvē, kas izskaidro, kā viņš zināja pareizās atbildes...

LNT

31. decembrī plkst.10 LNT skatītājiem piedāvās mūzikas, dejas un dzejas izrādi – «Ziemassvētki Brīnumskapī». Andeles un mandeles, rotaļas kopā ar Kodi, Kaķīti Laķīti, māsiņām Puteklītēm un meiteni Malvīni, šogad «Brīnumskapis» pārsteigs ar jauniem brīnumiem!

31.decembrī plkst.17.20 LNT ēterā - Jāņa Lūsēna un Ineses Zanderes muzikālā pasaka "Sniega karaliene"
31.decembrī plkst.17.20 LNT ēterā - Jāņa Lūsēna un Ineses Zanderes muzikālā pasaka "Sniega karaliene" Foto: TVNET

Plkst.17.20 - Jāņa Lūsēna un Ineses Zanderes muzikālā pasaka «Sniega karaliene».

Svētku filmas

Plkst.11.15 skaties filmu «Brīnumu veikals», plkst.13.15 animācijas filmiņa visai ģimenei «Jautrās pleznas», bet plkst.15.25 fantāzijas piedzīvojumu komēdija visai ģimenei «Elfs».

31.decembrī LNT piedāvā filmu "Brīnumu veikals"
31.decembrī LNT piedāvā filmu "Brīnumu veikals" Foto: Publicitātes foto /LNT

Plkst.20 - LNT Ziņu dienesta veidotais raidījums «LNT Ziņu gada notikumu apskats». Atskatīsimies uz 2011.gada notikumiem politikā, ekonomikā, kultūrā, ārpolitikā, uzzināsim spilgtāko gada notikumu vai lielāko pārsteigumu.

Uzreiz pēc tam LNT ēterā būs vērojams sirsnīgāko gada notikumu koncerts un tiešraides no Brīvības pieminekļa. Jaungada apsveikuma uzrunas teiks bijušie valsts prezidenti Guntis Ulmanis, Vaira Vīķe-Freiberga un Valdis Zatlers, kā arī Rīgas mērs Nils Ušakovs un Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, bet īsi pirms 2012. gada iestāšanās svētku runu teiks Valsts prezidents Andris Bērziņš. Tieši pusnaktī - LNT aicina kopā sagaidīt jauno 2012. gadu un tiešraidē baudīt svētku uguņošanu!

1. janvārī LNT kanālā īpašs pārsteigums ikvienam skatītājam - šī būs diena bez reklāmas pauzēm un ar divām pirmizrādēm!

Plkst.18.30 – komēdija «Eglītes». Krievijā Jaunais gads tiek sagaidīts 11 reizes – vairāk nekā jebkurā citā valstī. Un visas 11 stundas, neatkarīgi no dzimuma, vecuma un maka biezuma, viņi visi sapņo par Jaungada brīnumu.

Programmā iekļauta arī animācijas filmiņa "Jautrās pleznas"
Programmā iekļauta arī animācijas filmiņa "Jautrās pleznas" Foto: Publicitātes foto /LNT

Plkst. 20.20 skaties pirmizrādi piedzīvojumu filmai «Adeles neparastie piedzīvojumi». Adelei ir jāizglābj sava māsa, un tāpēc viņai jāpaveic neiespējamais - jāatrod Ēģiptes faraona ārsta mūmija un ar profesora palīdzību viņš jāatdzīvina, lai brīnumainā ēģiptiešu medicīna varētu sevi parādīt un izārstēt Adeles māsu.


LTV

31.decembrī no plkst.18 iespēju piedāvās LTV Ziņu dienests, kas aicina skatītājus ar TV ētera starpniecību doties uz lidostu «Rīga», lai ceļotu pagātnē.

Latvijas televīzijā par gada notikumu apskatu parūpējies žurnālists Jānis Geste
Latvijas televīzijā par gada notikumu apskatu parūpējies žurnālists Jānis Geste Foto: Publicitātes foto / LTV

Plkst.21.20 klausītājus un LTV skatītājus uz Vecgada balli aicinās čellu trio «Melo-M» .

Iemesls svinēšanai ir gana nopietns – atraktīvie grupas «Melo-M» čellisti Kārlis Auzāns, Valters Pūce un Antons Trocjuks svin piecu gadu jubileju. Tie, kuri domā, ka «Melo-M» svētku frakās klasiski sēdēs un spēlēs, neceriet! Dejos gan puiši, gan deju grupa «Dzirnas» Agra Daņiļēviča vadībā, un būs jādejo arī skatītājiem!

Plkst.21.20 uz Vecgada balli aicinās atraktīvais čellu trio "Melo-M"
Plkst.21.20 uz Vecgada balli aicinās atraktīvais čellu trio "Melo-M" Foto: Publicitātes foto / LTV

Jaunajā programmā «Dejas» ietilps pilnīgi jaunas versijas par pasaulē pazīstamākajām deju melodijām – no menueta līdz lambadai, rokenrolam, tvistam, līnijdejām un mūsdienās aktuālām dejām. Melo-M Vecgada ballē skanēs arī populārāko latviešu komponistu dziesmu versijas, starptautiski zināmi hiti, pasaules tautu mūzika, operu uvertīras.

Kur nozīmīgs kultūras pasākums, tur vienmēr klāt LTV žurnālists Andrejs Volmārs. Vai Vecgada ballē notiks brīnums un turpmāk grupā «Melo-M» spēlēs četri čellisti?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu