Aptaujas "Metaxa teātra zvaigznes" noslēgums un balle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30. decembrī Dailes teātrī pēc Ziemassvētku koncerta notiks tradicionālā balle, kuras laikā tiks paziņoti aptaujas metaxa teātra zvaigznes uzvarētāji.

Šogad aptaujā METAXA TEĀTRA ZVAIGZNE jau piekto reizi Dailes teātra skatītāji no 20. novembra līdz 20. decembrim balsoja par saviem favorītiem, noskaidrojot uzvarētājus trīs nominācijās – Labākā aktrise, Labākais aktieris un Labākā izrāde.

Balli „Kaut nedaudz laimes...” vadīs aktrise Esmeralda Ermale un grieķu dziedoņa Demisa Rusa līdzinieks Dailes teātrī Juris Frinbergs. Ballē varēs dejot Ginta Žilinska & Co spēlētās mūzikas pavadījumā. Būs iespēja dzirdēt Dailes teātra dziedošo aktrišu grupas „Četrzvaigžņu meitenes” (Ieva Pļavniece, Rudīte Būmane, Kristīne Nevarauska un Ilona Balode) programmu. Tiks pavērts priekškars jaunajai Raimonda Paula dziesmu programmai „Par spīti grūtiem laikiem...”, kas afišā atrodama nākamā gada janvārī. Ar to iepazīstinās Ieva Pļavniece, Rudīte Būmane, Jānis Paukštello, Ģirts Ķesteris, Valdis Liepiņš un Artis Robežnieks. Būs iespēja arī vēlreiz atvadīties no Raimonda Paula un Māras Zālītes mūzikla „Meža gulbji”.

Iespējams iegādāties arī biļetes tikai uz balli – biļetes cena Ls 10.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu