Ja Kazas gadu sagaidīsim pie TV ekrāniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV1 publicitātes foto

Televīzijas savus skatītājus priecēs ar vairāku koncertu televīzijas pirmizrādēm, solot muzikāli svinīgu noskaņu gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķu izpildījumā.

 
Foto: LTV

LTV programma

31.12.

Reiz Rīgā... Ballīte Eiropas galvaspilsētā.

Gadumijas šovs. 1. daļa

Ballīte Eiropas galvaspilsētā 31. decembrī

Latvijas Televīzijas Vecgada vakara šovs iecerēts kā ballīte Eiropas galvaspilsētā. TV skatītājiem būs iespēja tikties ar iemīļotiem mūziķiem un māksliniekiem, skanēs daudz mūzikas gan pazīstamas, gan nedaudz piemirstas dziesmas. Skatītājus priecēs mūziķi un mākslinieki visdažākajām gaumēm – Raimonds Pauls, Kristīne Prauliņa, Ieva Kerēvica, Samanta Tīna, Normunds Rutulis, Agnese Rakovska, Atis Ieviņš, Ieva Sutugova, Mārtiņš Ruskis, «Pērkons», Jānis Stībelis, Viktors Lapčenoks, Kristīne Kārkle – Puriņa, Marts Kristians Kalniņš, Aminata, Andris Ērglis, Olga Rajecka, Rēzeknes Zaļo pakalnu koris un Normunds Zušs, Dainis Skutelis, Inga Šļubovska, Aivars Krancmanis, Daiga Petkeviča, Normunds Jakušonoks, Andris Baltacis, Artis Šimpermanis, Andris Bērziņš, Jānis Skanis, Ivars Puga, Juris Kaukulis, Laimis Rācenājs, «Bet Bet», «Melo-M», «Labvēlīgais Tips», «Flame & The Rolltones», un citi. Būs iespēja videoarhīvos un sarunās paraudzīties uz to, kas reiz ir dzimis un radies tieši Rīgā.

23:50 Tiešraide no 2015.gada sagaidīšanas svinībām 11. novembra krastmalā. Skaties ltv.lv

23:53 Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas uzruna gadumijā.

23:58 Valsts prezidenta Andra Bērziņa apsveikums gadumijā.

00:00 Gadumijas svētku uguņošana un Latvijas himna. Tiešraide no 11. novembra krastmalas.

00:10 Tiešraide no 2015. gada sagaidīšanas svinībām 11. novembra krastmalā.

Gadumijas šovs. 2. daļa

Pēc pusnakts ballītē viesosies daudz dažādu prezidentu, apliecinot īpašo 2015.gada sākumu – Latvijas prezidentūru Eiropas Padomē. Kā jau Vecgada vakarā – netrūks arī pārsteigumu. Kopā ar Vecgada programmas vadītājiem Evu Ikstenu – Starpcāni un Renāru Zeltiņu darbosies arī atraktīvs DJ. Viņa vārds – DJ Noris (Normunds Jakušonoks).

1.01.

12:15 Vīnes filharmoniķu Jaungada koncerts, 2015. (oriģinālvalodas izvēle)

14:50 Valsts prezidenta Andra Bērziņa uzruna Jaunajā gadā. Skaties ltv.lv

15:05 Gada notikumi 2014.

16:10 Cilvēka bērns. Mākslas filma. (ar subtitriem)

21:10 Grupas «Prāta vētra» koncerts.

23:00 Vēl viena klusā daba. Dokumentālā filma. Skaties ltv.

     
    Foto: Leta/AFP

    LTV 7 programma

    31.12.

    14:50 Dona koncerts «Varanasi».

    18:30 Robijs Viljamss. Koncerts Tallinā. Koncertfilma.

    20:40 Robijs Viljamss. Fanu ceļojums uz Tallinu. Dokumentāla filma. (ar subtitriem) (oriģinālvalodas izvēle)

    00:15 «Coldplay» koncertos 2012. Koncertfilma. (ar subtitriem) (oriģinālvalodas izvēle)

    01:25 Ivars Pētersons «Back to the Sixties».*

    01.01.

    21:35 Eltons Džons. Miljons dolāru klavieres. Koncertfilma. (Nav Norādīts val. ar subtitriem) (oriģinālvalodas izvēle)

     
    Foto: TVNET

    TV 3 programma

    Vecgada dienu, 31. decembrī, pavadiet skatoties animācijas filmu «Nakts lielveikalā» un romantisku filma «Mārlijs un es: kucēna gadi».

    31. decembrī 19.00 TV3 Ziņu dienests īpašā stundu garā raidījumā atskatīsies uz nozīmīgākajiem šā gada notikumiem. Šogad tika piedzīvota pāreja uz eiro, Saeimas vēlēšanas, kurās atklājās tik daudz nesmukumu, kā vēl nekad, un kārtējās nedienas, kas piemeklēja lauksaimniekus. Taču šā gada galvenā iezīme – tas pagāja draudu ēnā. Kopš pagājušā gadsimta vidus Latvija nebija nonākusi tik tuvu kara draudiem. Un vajadzēja izšķirties, vai noskatīties no malas uz notiekošo Ukrainā, vai nesamierināties un riskēt. Latvija izvēlējās pēdējo, apzinoties, kādas sekas tas var nest.

    31.12, plkst. 21:10 Vecgada vakara šovs «Sanāciet, sadziediet!»Lielā Vecgada vakara šova laikā Baibas Sipenieces– Gavares vadībā varēs izbaudīt galvu reibinošu dziesmotu sacensību. Tajā sagaidāms azarts, pozitīvas emocijas un pats galvenais – tik daudz latviešu dziesmu kā vēl nekad. Spēlēs grupa, viesos būs ieradušies Latvijā cienīti mūziķi Jānis Apeinis, Varis Vētra, Markuss Riva, Sigita Jevgļevska, Aija Andrejeva un Ieva Sutugova.

     
    Foto: LNT

    LNT programma

    LNT Ziņu 2014. gada Vecgada notikumu apskats - 31. decembrī 20.00. Speciālizlaidumu vadīs Ilze Dobele un Haralds Burkovskis.

    Jaunajam, 2015., gadam tuvojoties LNT skatītājus 21.30 priecēs Koncertzāles Rīga atklāšanas koncerts. Koncertzāle tiks atklāta ar krāšņu koncertu, kurā piedalīsies dažādu muzikālo stilu pārstāvji – I. Busulis, Normunds Rutulis, Ojārs Grinbergs, Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, I. Pētersons, Sonora Vaice, Ginta Krievkalna, Aivars Hermanis, Samanta Tīna, Paula Dukure, Ieva Sutugova, L.Šomase, Ēriks Loks, grupas Credo, Framest un daudzi citi mūziķi. Vakara gaitā paredzēti arī pārsteigumi, kas patīkami priecēs izsmalcinātākos mūzikas gardēžus.

    Gadu mijā varēs ieklausīties Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas un Valsts prezidenta uzrunās, kā arī izbaudīt Jaunā gada svētku uguņošana 11. novembra krastmalā.

    Uzreiz pēc tam skatītāji aicināti pavadīt līksmu vakaru ar koncertu Laima Vaikule Atkal Mājās. Tajā būs dzirdamas populārākās dziesmas, piemēram, Viss nāk un aiziet tālumā, Vienā laivā, Laternu stundā, Par dzelteno lapu un citas.

    Kā vēsta sens ticējums, kā Jauno gadu sāksi, tā to aizvadīsi. LNT 2015. gada pirmajā dienā dāvina četras biogrāfiskas televīzijas pirmizrādes – 14.35 varēs baudīt Koko Šanela, kas vēstīs par neatkārtojamo modes pasaules lēdiju. 20.35 varēs skatīties Džobss, kurā aktieris Eštons Kačers atveido Silīcija ielejas leģendu Stīvu Džobsu, sniedzot jaunu ieskatu uz izšķirošajiem un personiskākajiem mirkļiem ikoniskā uzņēmēja karjerā. Uzreiz pēc tam 22.35 filmā Seržs Geinsbūrs. Varonīgā dzīve varēs uzzināt vairāk par pazīstamo franču dziedātāju, mūziķi, aktieri, dzejnieku, režisoru un sieviešu siržu lauzēju Seržu Geinsbūru, kura vārds gandrīz 25 gadu garumā turējās dzeltenās preses un glancēto žurnālu lapās.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu