O'Konora paziņo par šomēnes noslēgto laulību izjukšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Īru dziedātāja Šaineda O'Konora (Sinead O'Connor) paziņojusi par šomēnes noslēgto laulību izjukšanu, vēsta slavenību dzīvei veltītais žurnāls «People». Dziedātāja 8.decembrī, savā 45.dzimšanas dienā, Lasvegasā apprecējās ar īru psihoterapeitu Beriju Heridžu (Barry Herridge), taču pirmdien paziņoja, ka pirms 18 dienām sāktā ģimenes dzīve tomēr nav izdevusies.

«Dārgie draugi. Visiem saprotamu iemeslu dēļ es vēlējos šo lietu saglabāt privātu, bet šodien man pavēstīja, ka, neskatoties uz maniem centieniem, tuvākajās dienās šīs ziņas tiks nopludinātas. Tāpēc man to nākas nopludināt pašai, lai viss būtu skaidrs,» savā interneta lapā pirmdien rakstīja O'Konora.

Dziedātāja laulību iziršanā vainoja «konkrētus cilvēkus viņa [Heridža] dzīvē», kas nosodīja sasteigtās kāzas, vadoties pēc presē pieejamās informācijas par O'Konoras pagātni.

«Trīs stundu laikā pēc ceremonijas šīs laulības iznīcināja konkrētu cilvēku uzvedība. Un arī piedzīvojumi ar mēģinājumu atrast zāli smēķēšanai, jo es nelietoju alkoholu,» raksta dziedātāja.

Foto: AP/ScanPix

«Manu vīru šī pieredze dziļi ievainoja un aizskāra, kā arī viņu tuvinieku paustā attieksme pret mūsu laulībām. Man ir kļuvis skaidrs: ja viņš paliktu kopā ar mani, viņš zaudētu pārāk daudz, lai to pārdzīvotu,» atklāja O'Konora. «Sieviete vēlas būt sava vīra prieks. Tāpēc... Tu kādu mīli? Atbrīvo viņu.»

«Viņš ir brīnišķīgs vīrietis. Es viņu ļoti mīlu. Man ļoti žēl, ka neesmu parastāka sieviete. Kaut arī to ir sāpīgi atzīt, uzskatu, ka mēs kļūdījāmies, steidzīgi salaulājoties, un mēs nebijām apzinājuši vai sagatavojušies iespaidam uz mana vīra dzīvi un viņa tuvinieku dzīvi.

Viņš ir ļoti nelaimīgs, un tādēļ es izbeidzu šo laulību.

Domāju, ka viņš ir pārāk jauks, lai to izdarītu. Un pārāk jauks, lai viņu iesprostotu,» raksta dziedātāja.

O'Konora arī aicina preses pārstāvjus respektēt Heridža un viņa tuvinieku privāto dzīvi.

«Vienlaikus es arī turpmāk būšu es pati. Bez jebkādas atvainošanās par JEBKO, kas esmu ES PATI. Esmu 21.gadsimta sieviete un lepna par to. Mana pasaule ir ļoti laba un laimīga un spēcīga, līdz ar to man klājas labi. Un laulības ilga 16 dienas. Mēs kopā dzīvojām tikai septiņas. Līdz Ziemassvētku vakaram. Un mēs nebijām ļauni viens pret otru,» raksta dziedātāja.

O'Konora ar Heridžu iepazinās internetā pēc tam, kad viņa savā blogā sūrojās par seksa trūkumu un nespēju atrast kārtīgu vīrieti. Pāris salaulājās trīs mēnešus pēc iepazīšanās.

Dziedātāja iepriekš izteicās, ka viņa nav gribējusi precēties, taču Heridžs bijis ļoti uzstājīgs. «Viņš mani bildināja ikvienā randiņā kopš augusta. Viņš ir ārkārtīgi pārliecinošs,» atzina O'Konora.

O'Konora iepriekš bijusi precējusies trīs reizes. Viņas pirmais vīrs bija mūzikas producents Džons Reinholdss. 2002.gadā dziedātāja apprecējās ar žurnālistu Nikolasu Somerladu, ar kuru kopā nodzīvoja piecus gadus. Trešo reizi viņa apprecējās 2010.gada jūlijā ar savu ilggadējo draugu un sadarbības partneri Stīvu Kūniju, taču šā gada aprīlī viņi izšķīrās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu