Subaru BRZ brālītim būs kompresordzinējs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no gaidītākajiem Tokijas motoršova debitantiem ir Subaru kupeja BRZ. Tas ir viens no skaistākajiem Subaru, kāds jebkad uzbūvēts, taču ar dažiem trūkumiem. Viens no tiem - automobilim nevar būt turbodzinēja.

Tāds verdikts izklausās pēc diagnozes «jums nevar būt bērnu». Ar Subaru BRZ viss, protams, nav tik traki, taču interneta portālos jau sākusies ņurdēšana, ka ar 200 zirgspēkiem kupejai būšot par maz.

2 litru bokserdzinējs, uz kura redzami abu projektā iesaistīto kompāniju logo – Subaru un Toyota, ļāvis radīt unikālu auto. Jau fakts, ka Subaru BRZ ir zemāks smaguma centrs nekā Ferrari 458 Italia, ir ko vērts. Tokijā nebija ko domāt tikt automašīnai klāt, negrūstoties ar citiem ziņkārīgajiem.

Kā zināms, BRZ ir tikai ābola viena pusīte - otra ir identisks automobilis ar Toyota zīmolu un visai sportisku nosaukumu GT86. Tam perspektīvā Toyota uzstādīs Subaru opozītmotoru ar kompresoru.

Lai uzzinātu vairāk, skaties video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu