«OKartes Skatuve» dodas koncerttūrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

LMK un LNT šova «OKartes Skatuve» dalībnieki savu pirmo koncerttūri turpinās šodien ar koncertu Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, 28.decembrī - Liepājā, Liepājas Olimpiskajā centrā, bet 29.decembrī tūres noslēgums būs Ventspilī, Olimpiskajā centrā «Ventspils», informē šova pārstāvji.

(Papildināts ar pēdējo rindkopu.)

Koncertu atklās grupa «4Vēji» ar savu šova fināla hītu «Nāc man līdzi», bet to noslēgs šova uzvarētāji grupa «Jātnieki».

Koncertā skanēs tādi hiti kā «Zvaigžņu zagļu» «Uguns kā gaiss», grupas «nu un» radītā šova neoficiālā himna «Cilvēku zoodārzs», Naura Brikmaņa dziesma «Es dzīvošu», «T-Band» hits «No one cares», liepājnieka Kristapa Pujāta «Vēl tevi mīlēt», grupas «Kā viens» hits «Kā viens», grupas «Jātnieki» populārākās dziesmas «Balle Baložos», «Rudens un tu», un vēl daudzas citas.

Koncertā piedalīsies visas sešas «Okartes Skatuves» grupas, kā arī četri pavadošā sastāva mūziķi – bundzinieks Andžejs Grauds, basģitārists Kristaps Ērglis, ģitārists Jānis Ozoliņš, pie taustiņiem piecu grupu priekšnesumos grupas «nu un» dalībnieks, multiinstrumentālists Valters Osis un grupas «Jātnieki» sastāvā stīlģitārists Kristaps Rullis – viens no diviem šā instrumenta pārvaldītājiem Latvijā.

Lai nodrošinātu koncerttūres norisi, tās realizācijā ir iesaistītas deviņas Latvijas tehniskās kompānijas. Kopumā turnejā dodas vairāk nekā 50 tehniskie darbinieki. Koncerttūres saspringtā grafika dēļ visā tās laikā tiks izmantotas trīs dažādas skatuves.

Biļetes uz «OKartes Skatuves» koncertiem var iegādāties visās «Biļešu servisa» (www.bilesuserviss.lv) kasēs.

Koncerti notiks:

Jelgavā 27.decembrī Zemgales Olimpiskajā centrā, sākums plkst.19;

Liepājā 28.decembrī Liepājas Olimpiskajā centrā, sākums plkst. 19;

Ventspilī 29.decembrī Olimpiskajā centrā «Ventspils», sākums plkst.19.

Radio «SuperFM» aicina visus koncerta apmeklētājus un grupu atbalstītājus pievienoties iesildošā braucienā ar «SuperFM» fanu reisa vilcienu no Rīgas uz Jelgavu. Vilciens atiet pulksten 16.05.

Tikai «SuperFM» fanu vilcienā būs vienīgā «OKartes Skatuves» Jelgavas koncerta iesildošā ballīte, kuru ieskandinās kāda no šova grupām. Turklāt brīdī, kad «SuperFM» fanu vilciens piestās Jelgavā, šī «OKartes Skatuves» grupa četriem visatraktīvākajiem faniem, kuriem vēl nebūs biļetes uz šodienas gaidāmo koncertu, dos iespēju to apmeklēt bez maksas. «OKartes Skatuves» grupu meklē «SuperFM» fanu reisa vilciena pēdējā vagonā. Visiem faniem, kuriem būs nepieciešamība pēc koncerta atgriezties Rīgā, būs šāda iespēja, izmantojot «Pasažieru vilcienu» pulksten 22.25.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu