Rīgas «Dinamo» gadu noslēdz ar cīņu pret «Atlant»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» hokejisti Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā šodien izbraukumā, aizvadot savu pēdējo cīņu šajā gadā, tiekas ar Mitišču «Atlant» komandu.

Spēle sāksies plkst.18.30 pēc Latvijas laika. Maču tiešraidē pārraidīs televīzijas kanāls «Viasat Sport Baltic» (VSB).

Jau vēstīts, ka Rīgas «Dinamo» pirmajā no šī izbraukuma diviem mačiem sestdien ar 1:2 pagarinājumā piekāpās Baltkrievijas klubam Minskas «Dinamo».

Abas komandas šosezon tikušās jau divas reizes, kad septembrī uzvaru savā laukumā ar 4:2 izcīnīja rīdzinieki, bet 7.decembrī Mitiščos uzvaru ar 4:1 izcīnīja mājinieki.

Abām vienībām šodien paredzētais mačs ir pēdējais šajā kalendārajā gadā, bet Rīgas «Dinamo» no 7.janvāra aizvadīs četras cīņas savā laukumā.

Jau vēstīts, ka pirms dažām dienām «Atlant» sastāvu papildināja latviešu uzbrucējs Roberts Jekimovs, bet viņš nevienā no abām kopš tā laika aizvadītām Mitišču vienības spēlēs nav piedalījies.

«Atlant» vienībā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Kā ziņots, savainojumu dēļ abās izbraukuma spēlēs Rīgas klubam nepalīdz komandas kapteinis Lauris Dārziņš un kanādietis Broks Troters. Uz komandu pašlaik izsaukti četri Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības «Rīga» spēlētāji - Rodrigo Ābols, Edmunds Augstkalns, Nikolajs Jeļisejevs un Salvis Balandīns.

Šajā izbraukumā ar «Dinamo» komandu devušies 24 hokejisti - vārtsargi Jakubs Sedlāčeks, Džefs Delorjē un Salvis Balandīns, aizsargi Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čārlzs Genovejs, Milans Jurčina, Mārtiņš Porejs, Aleksandrs Jerofejevs un Edmunds Augstkalns, kā arī uzbrucēji Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Līnuss Videls, Kails Vilsons, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis, Nikolajs Jeļisejevs un Rodrigo Ābols.

Pirmdien Rīgas «Dinamo» noslēdza piecu izbraukuma maču sēriju, ar 1:3 piekāpjoties Somijas klubam Helsinku «Jokerit». Kopumā šo piecu cīņu laikā rīdzinieki tika tikai pie vienas uzvaras, kas lika atkrist Rietumu konferences kopvērtējumā un attālināties no izslēgšanas spēļu zonas.

Savukārt pēc tam Ziemassvētku priekšvakarā trešdien Rīgas «Dinamo» savā laukumā ar 4:5 piekāpās turnīra līdervienībai Maskavas CSKA, piedzīvojot sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs.

Kā zināms, KHL pārtraukuma laikā Rīgas «Dinamo» komanda pārtrauca līgumus ar vārtsargu Edgaru Masaļski, aizsargu Georgiju Pujacu, kā arī uzbrucējiem Marcelu Hosu un Pjotru Sčastļiviju, taču klubā atgriezās kanādiešu uzbrucējs Broks Troters.

Ar 42 spēlēs izcīnītiem 46 punktiem Rīgas «Dinamo» Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas 13.vietā, no labāko astotnieka atpaliekot par desmit punktiem. Savukārt punkts mazāk ir pēdējā vietā esošajai Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas.

Tikmēr «Atlant» ar 54 punktiem 40 mačos ieņem konferences desmito pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu