Jaunā gada sagaidīšana Latvijas pilīs: eleganti un ar šiku!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Karaliskas Jaunā gada masku balles vai elegantas svinības ar pasaules kino zvaigznēm - tas ir iespējams. 31.decembrī visa pasaule svin Jauno gadu, par godu tam vairākas Latvijas pilis un muižas organizē īpaši smalkus pasākumus ar šampanieti, dejām un elegantiem dresscode. Ja nu gadījumā arī tu vēlies aizvadīt Veco gadu un sagaidīt Jauno šādā atmosfērā, esam apkopojuši pašas smalkākās un interesantākās svinību vietas!

 
Foto: facebook.com/DikliPalaceHotel

Šarlotes masku balle Dikļu pilī

2014. gada 31. decembrī no plkst. 19:00 krāšņām svinībām durvis vērs Dikļu pils. Viesus pārsteigs iluzionists Juris Gavrilovs, astrologi atklās dzīves būtiskākos pavērsienus nākamajam gadam. Par svētku mielastu rūpēsies Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš, bet bet par mūziku un nenogurstošām dejām rūpēsies grupa «Džentelmeņu špagats».
Pusnaktī – krāšņs salūts, dzirkstošais vīns un laimes vēlējumi Jaunajam gadam. Būs arī vakara pārsteigums!

Foto: diklupils.lv

Dresscode: Kungiem – uzvalks, dāmām – vakarkleitas un sejas maskas, kuras būs pieejamas arī uz vietas.

Dalības maksa vienai personai – 150 eiro, bērniem no 3 līdz 12 gadiem – 30 eiro, bērniem līdz 3 gadu vecumam – bez maksas.

http://diklupils.lv/

 
Foto: mezotnespils.lv

Karaliskā masku balle Mežotnes pilī

Latvijas klasicisma pērle - Mežotnes pils - aicina sagaidīt Jauno gadu Karaliskā Masku ballē un izbaudīt aristokrātiskās pagātnes dvesmu. 31. decembrī viesi aicināti ierasties jau no plkst. 20.00 un ieņemt vietas pie galdiņiem. No plkst. 21.00 līdz pat 3.00 dzīvā mūzika kopā ar grupu «Laikā pirms». Vakara gaitā dažādas atrakcijas un spēles pasākuma vadītāja pavadībā. Pusnaktī svētku uguņošana pils parkā.

Foto: mezotnespils.lv

Dresscode: Ar maskām
Dalības maksa vienai personai 50 eiro. Cenā iekļauts: Jaungada programma, glāze dzirkstošā vīna, pirkstiņa uzkoda. Par papildus samaksu: ekskluzīvi 19. gs. numuriņi, svētku vakariņas pils restorānā no 17.00 - 19.00.

http://www.mezotnespils.lv/

 
Foto: .facebook.com/pages/Jaunpils-pils

Jaungada karnevāls «Zaļumballe sniegā» Jaunpils pilī

http://www.jaunpilspils.lv

Foto: facebook.com/pages/Jaunpils-pils
 
Foto: ramavasmuiza.lv

Jaunais gads kā kino zvaigznei Rāmavas muižā

http://www.ramavasmuiza.lv/

Foto: ramavasmuiza.lv
 
Foto: liepupesmuiza.lv

Liepupes muižā šogad «The Great Gatsby Party»

http://www.liepupesmuiza.lv/lv/muiza

Foto: liepupesmuiza.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Uz augšu