Iebūvējamais skapis (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iebūvētais skapis ir ideāli piemērots nišām, ailēm un istabu stūriem ar pabeigtām fasādēm. Šāds skapis parasti sastāv no iekšējā plānojuma un bīdāmām vai veramām durvīm.

Iebūvējamais skapis ir nekustīga mēbele, kas ir piesaistīta pie vienas vai vairākām sienām.

Plānojot skapi, jāņem vērā, ka tā uzstādīšanā tiek izmantotas esošās telpas sienas, grīda un griesti.

Iebūvētais skapis ir ideāli piemērots nišām, ailēm un istabu stūriem ar pabeigtām fasādēm. Šāds skapis parasti sastāv no iekšējā plānojuma un bīdāmām vai veramām durvīm. Iebūvējamais skapis ir ideāls risinājums privātmāju telpām, kurās korpusa mēbeles ir grūti vai pat nereāli izvietot, piemēram, mansardos.

Galvenā iebūvējamā skapja priekšrocība ir tā, ka šādu skapi pasūtītājs izplāno pats atbilstoši savām vēlmēm, vajadzībām un telpas īpatnībām.

Ar speciālistu palīdzību iebūvējamo skapi var izvietot gandrīz jebkurā telpā tā, lai tas būtu ne tikai ērts un ietilpīgs, bet arī veiksmīgi iekļautos telpas interjerā. Bīdāmo durvju lietojums iebūvētā skapī ietaupīs to platību, kas būtu nepieciešama veramo durvju ērtai lietošanai. Jebkurā izpildījumā iebūvēts skapis būs ietilpīgāks par korpusa mēbeli.

Iekšējam iebūvējamā skapja plānojumam nav robežu. Katrs projekts ir individuāls un praktiski vienā eksemplārā, atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām.

Kā varianti skapja iekšējam plānojumam tiek piedāvāti lamināta plaukti, stieņu sistēmas, statņi un ELFA grozu sistēmas. Biežāk lietojamie ir laminētas 16 mm biezas kokskaidu plāksnes plaukti. Plaukti tiek aplīmēti ar PVC (plastmasas) maliņu. Tiek piedāvāti arī dažādi papildelementi, piemēram, atvilktnes ar rokturi, drēbju lifti, kaklasaišu un bikšu turētāji.

Atvilktņu platumu un dziļumu ir iespējams noteikt pašam klients, vadoties pēc vajadzībām, taču ievērojot lietojamās furnitūras īpatnības.

Drēbju lifts ir veiksmīga izvēle gadījumos, kad piekļūšanu drēbēm jānodrošina dažādu augumu cilvēkiem. Lifts ar garantiju notur 10 kilogramu svaru. Kaklasaišu un bikšu turētājus izvēlas cilvēki, kas augstu vērtē ērtības un praktiskumu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu