"Cīņas klubs" nominēts balvai "Zelta vilnis 2008" (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sabiedrībā labi zināmais un atzītais muzikālais TV šovs "Cīņas klubs", kurā piedalās Latvijas populārās mūzikas spilgtākie pārstāvji, nominēts nacionālajai TV skatītāju balvai "Zelta vilnis 2008" kā Gada muzikālais šovs.

Skatītāju balvas piešķirs 100 sabiedrībā zināmi cilvēki, kā arī TV skatītāji, kuriem būs ļauts izteikties par visu nomināciju pretendentiem un kopējā vērtējumā ar savu balsi būt līdzvērtīgiem TV akadēmijas kolēģiem.

Skatītāju balsošanas anketu varēs atrast izdevniecības "Rīgas Viļņi" žurnālos "Kas Jauns", "Marta", "Rīgas Viļņi" un "Laimīgajā Programmā". Anketas jāiesniedz līdz 11. februārim.

"Manuprāt, "Cīņas klubs" ir interesantākais un dinamiskākais TV šovs, kāds jebkad Latvijā ir bijis. Mums ir bijuši dažādi raidījumi un koncerti, bet patiesībā TV šovs, kurā pop un rock grupas "duelējas dzīvajā", Latvijā nemaz iepriekš nav bijis. Neteikšu vairāk uzslavas, citādi vēl sakāps galvā, jo viņi jau paši zina, kurš ir labākais šovs," saka Intars Busulis.

""Cīņas klubs" ir šovs, kurš mūziķiem liek padomāt par savu dzīvā izpildījuma kvalitāti. Viena lieta ir nodziedāt savu dziesmu tiešraidē, kas arī ir svarīgi, otra lieta ir turpat nodziedāt sava pretinieka dziesmu. Tajā brīdī daudziem skatītājiem top skaidrs katras grupas profesionālais līmenis. Tas, manuprāt, ir ļoti interesanti un vērtīgi," uzskata grupas R.A.P. dziedātājs un Radio SWH Rokšova producents un vadītājs Artis Dvarionas.

"No visiem Latvijas šoviem mēs esam piedalījušies tikai "Cīņas klubā", tāpēc mums tas ir nozīmīgs. Man patīk šī pasākuma dzīvīgums un pozitīvisms, manas sajūtas bija pārsteidzošas un priecīgas. Vēl man patīk domāt, ka šis šovs ir izdomāts un radies šeit pat Latvijā," atzīst Dzelzs Vilks dziedātājs Juris Kaukulis.

Atgādinām, ka TV šovs "Cīņas klubs" ir Latvijas populārāko popdziesmu un rokdziesmu aptauja, kuras uzdevums ir noteikt gada "stiprāko" dziesmu. "Cīņas klubā" nokļūst katra mēneša visvairāk balsis ieguvušās dziesmas no Radio SWH TOP20. Katrā šovā piedalās četri mākslinieki, no kuriem uzvar tikai viens. Katra šova uzvarētāji tiekas lielajā finālā, kurā tiek noteikta gada populārākā dziesma.

TV šovs "Cīņas klubs" atsāksies 2009. gada janvāra otrajā nedēļā.

2008. gadā ir notikuši četri TV šovi "Cīņas klubs", kuros uzvarēja Dona "Kolekcionārs", R.A.P. "Ej un meklē", Aishas "Dziesma pustumsā" un Ivo Fomins ar dziesmu "Mēs dzīvojam pasakā".

2007. gadā TV šova finālā uzvarēja Andris Ērglis ar dziesmu "Ripoja akmens".

"Cīņas kluba" ģenerālsponsors "OKarte", sponsors "MSI Datori", atbalsta "Tupla".

"Cīņas kluba" atkārtojumus, kā arī dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī interneta lapā "http://www.lmk.lv/cinasklubs/2008/".

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu