Iemīļotākie TV seriāli 2014. gadā: TOP 10

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Top 10 seriāli, kuri ir visvairāk skatītie un vērtētākie populārajā interneta vietnē IMDB 2014. gadā. Kurš ir tavs favorīts?

 
Foto: publicitātes

10. Gotham

IMDB apmeklētāju vērtējums: 8.2/10

Pirmizrāde: 2014. gads

ASV televīzijā debitējis jauns seriāls «Gotham» («Gotema») par slavenā komiksa un filmu franšīzes «Batman» («Betmens») ļaundaru pagātni. Seriālā vienu no galvenajām lomām - 12 gadus veco Brūsu Veinu, kura vecāki gājuši bojā aukstasinīgā slepkavībā Ņujorkas naksnīgajās ielās - spēlē pusaugu amerikāņu aktieris Deivids Mazuzs. Pavisam uzņemtas 16 sērijas, kurās paradīti arī komiksu ļaundari Kaķsieviete un Pingvīns. Seriālu izveidojis scenārists Bruno Hellers, kura pazīstamākais darbs līdz šim bijusi izmeklēšanas drāma «The Mentalist».

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

9. The Big Bang Theory

IMDB apmeklētāju vērtējums: 8.6/10

Pirmizrāde: 2007. gads.

The Big Bang Theory ir amerikāņu kompānijas Warner Bros. Television un Chuck Lorre Productions veidots komēdijseriāls, kura autori ir Čaks Lorijs unBills Preidijs. Seriāla pirmizrāde notika CBS 2007. gada 27. septembrī. Seriāla galvenais stāsts ir par to, kā blakusdzīvoklī, kurā mitinās divi izcili, taču dīvaini un nesabiedriski fizikas zinātnieki, ievācas meitene, kas nepārtraukti pierāda, cik maz viņi zina par pasauli ārpus laboratorijas.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

8. Once Upon a Time

IMDB apmeklētāju vērtējums: 8.1/10

Pirmizrāde: 2011. gads

Trīs Primetime Emmy balvām nominētā seriāla Reiz sensenos laikos (Once upon a time) darbība paralēli risinās divās pasaulēs. Mūsdienās Amerikas pilsētiņā, kas saukta par Storibruku, un pasaku pasaulē, kur Ļaunā karaliene par visu vairāk vēlas iznīcināt Sniegbaltīti. Mūsdienās Emmas Svonas 28.dzimšanas dienā pie jaunās sievietes durvīm pieklauvē desmit gadu vecs zēns. Puika izrādās Emmas adopcijai atdotais dēls Henrijs, kurš aizmucis no mājām, lai sameklētu savu īsto māti. Turklāt zēns ir pārliecināts – Emmai lemts īpašs liktenis: novērst lāstu, kas uzlikts mazajai pilsētiņai Storibrukai un tās iedzīvotājiem. Tikmēr pasakā Ļaunā karaliene uzbrūk Sniegbaltītei un Princim neilgi pēc tam, kad pasaulē nākusi abu meitiņa. Vienīgā cerība ir sūtīt prom savu atvasi, paglābjot viņu no ļaunuma, lai meitene pieaugusi atgrieztos uzveikt sirdi nocietinājušo karalieni. Atklāt, kā abas pasaules saistītas un kā visiem labi pazīstami pasaku varoņi iedzīvojušies mūsdienās, ir pārsteiguma prieks, kas katram jāizbauda pašam.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

7. Sons of Anarchy

IMDB apmeklētāju vērtējums: 8.7/10

Pirmizrāde: 2008. gads.

Sons of Anarchy («Anarhijas dēli») ir dramatisks seriāls, kas stāsta par baikeru klubu, kurš sargā savu pilsētu no netikumiem, piemēram, narkotiku tirdzniecības.Teiciens «Ar labiem nodomiem bruģēts ceļš uz elli» attiecas arī uz «Anarhijas dēliem», jo vairāki kluba biedri, labu nodomu vadīti, tomēr nokļuvuši aiz restēm.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

6.True Detective

IMDB apmeklētāju vērtējums: 9.3/10

Pirmizrāde: 2014. gads.

Seriāla «True Detective» pirmā sezona izpelnījās kritiķu uzslavas, un tajā galvenās lomas spēlēja Metjū Makonehijs un Vudijs Harelsons. Īru aktieris Kolins Farels apstiprinājis, ka piedalīsies televīzijas kanāla HBO veidotā seriāla «True Detective» otrās sezonas uzņemšanā.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

5.Arrow

IMDB apmeklētāju vērtējums: 8.2/10

Pirmizrāde: 2012. gads.

Seriālā Bulta (Arrow) galvenais varonis Olivers Kvīns jeb Bulta stāsies pretī pasaules netaisnībai, aizsargās vājos un labos savas ģimenes pieļautās kļūdas. Pēc traģiskas jahtas katastrofas un piecu gadu prombūtnes uz vientuļas salas, Olivers nonāk atpakaļ savā dzimtajā Stārlingsitijā. Viņa ģimenes locekļi un draugi jau bija atmetuši jebkādas cerības ieraudzīt jauno vīrieti sveiku un veselu. Taču Olivers visus prombūtnē pavadītos gadus rūpīgi plānoja savu izglābšanās operāciju, lai atgrieztos un izpildītu tēvam pirms nāves doto zvērestu – labot vecā vīra pieļautās kļūdas, izglābt Stārligsitiju no korumpētības un vispārējā pagrimuma. Lai realizētu savus plānus, Olivers sev izveido otru identitāti – viņš kļūst par maskotu sabiedrības interešu aizstāvi un savas pilsētas patriotu.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

4.Orange Is the New Black

IMDB apmeklētāju vērtējums: 8.5/10

Pirmizrāde: 2013. gads.

Seriāls «Orange is new black» lielu popularitāti ir ieguvis tieši daiļā dzimuma vidū - jo tas ir savdabīgs sieviešu stāsts, kas diendienā risinās aiz cietuma restēm. Daudz dažādus personību, līdzīgas alkas pēc mīlestības un sapņi par brīvību - tas viss atspoguļojas katrā seriāla varonē. Trīsdesmitgadniece Paipera Čepmena nokļūst cietumā par desmit gadus vecu likuma pārkāpumu, kuru izdarījusi savas tā brīža draudzenes - narkotiku dīleres - iespaidā.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

3. American Horror Story

IMDB apmeklētāju vērtējums: 8.4/10

Pirmizrāde: 2011. gads.

Psihoterapeits Bens kopā ar sievu un meitu no Bostonas pārceļas uz Losandželosu, lai atstātu aiz muguras pagātni. Ievācoties viņi nemaz nezina, kas viņus gaida jaunajā dzīvesvietā, kuru dēvē par šausmu māju, nenojauš, ka tur viņus gaida daži vecie tās mājas iemītnieki un dīvaini kaimiņi...

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

2. Walking Dead

IMDB apmeklētāju vērtējums: 8.7/10

Pirmizrāde: 2010. gads.

«Staigājošie miroņi» ir amerikāņu šausmu/drāmas seriāls, kura idejas autors ir Frenks Darabonts. Seriāls ir balstīts uzkomiksu sēriju ar tādu pašu nosaukumu. Seriālā piedalās Endrū Linkolns, kas tēlo šerifa palīgu Riku Graimsu, kas ir pamodies no komas un saprot, ka pasauli ir pārņēmuši miesu ēdoši «staigātāji». Viņš dodas savas ģimenes meklējumos un sastopas ar vairākiem citiem izdzīvojušajiem.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

1. Game of Thrones

IMDB apmeklētāju vērtējums: 9.5/10

Pirmizrāde: 2011. gads.

«Troņu spēle» ir amerikāņu televīzijas drāmas seriāls, kura autori ir Deivids Benofs un D. B. Veiss. Seriāls ir ticis uzņemts pēc rakstnieka Džordža R. R. Mārtina «Dziesma par ledu un uguni» (A Song of Ice and Fire) romānu sērijas, kuras pirmā daļa ir «Troņu spēle» (A Game of Thrones). Seriāla ceturtās sezonas pirmizrāde notika 2014. gada 6. aprīlī.

Ceturtās sezonas sērijas noskatījās vidēji 18 miljoni ASV iedzīvotāju, kā arī tas vairākus gadus ir visvairāk nelegāli lejupielādētais seriāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu