«Egoiste» testē: mikrodermabrāzija pie sava mājas spoguļa

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdzirdot vārdu «mikrodermabrāzija», pirmā asociācija saistās ar nopietnu ādas procedūru, kuru veic teju mediķis. Katrā ziņā viņš šo terminu ir iekalis augstskolā! Tomēr, kā izrādās, mūsdienās tehnoloģiju attīstība nereti pieļauj izņēmumus – tagad šo svešvārdā nosaukto tavai sejas ādai noderīgo lutināšanas procedūru vari veikt pati un darīt to mājas spoguļa priekšā. Nu redzēsim, vai tas tā patiesi ir? Un vai pēc Philips VisaCare mikrodermabrāzijas sistēmas testa mana āda piedzīvos jebkādas izmaiņas?

Man pašai ir jaukta tipa āda, ar nelielu noslieci uz sausumu, tāpēc mana ikdienas kosmētika ir labs sejas krēms. Pēc trīsdesmit esmu sākusi regulāri lietot arī nakts krēmu. Man nav problemātiska sejas āda, tāpēc, ilgi nedomājot, piekritu pamēģināt jauno Philips produktu - VisaCare mikrodermabrāzijas sistēmu. Produkta radītāji sola acīmredzamu rezultātu jau pēc 4-6 nedēļām, ko tad arī mēģināju pārbaudīt!

Kas ir «Dual Action Air Lift & Exfoliation» sistēma?

«Dual Action Air Lift & Exfoliation» sistēma masē ādu, veicinot asins cirkulāciju, vienlaikus noņemot mirušās ādas šūnas un veicinot dabisku šūnu atjaunošanos. Air Lift sistēma saudzīgi veicina mikrocirkulāciju, bet vakuuma masāža intensīvi stimulē mikrocirkulāciju. Speciālais pīlinga uzgalis stimulē šūnu atjaunošanos.

Pīlinga uzgalis saudzīgi noņem daļu no stratum corneum (ādas augšējais slānis) un padara biezāku epidermu (ādas otrais slānis), padarot ādu gludāku un spilgtāku.

Tas saudzīgi izlīdzina negludumus un veicina atslāņošanos efektīvāk un ar labāku kontroli nekā manuāli. Izklausās gudri, bet kā tas darbojas un vai patiešam gaidāmas izmaiņas?

Glīts, ērts, neatņem tev tavu dārgo laiku...

Pats aparāts ir dizainiski ļoti glīts, un tam arī ir ērta uzlādes sistēma. Starp citu, tādām aizmāršām kā man svarīgs ir fakts, ka nakts uzlāde spēj turēt bateriju līdz pat trīs nedēļām. Atverot iepakojumu, iepriecina, ka aparātam ir divi uzgaļi: normālai un jutīgai ādai. Tā kā man šajā laikā ir nedaudz sausa āda un sistēmas pamatuzdevums ir arī masēt ādas dziļākos slāņus, izvēlos sākt ar uzgali, kas domāts īpaši jutīgai ādai.

Pīlinga uzgalis ir nedaudz ass, bet, pareizi veicot procedūras kustības, to nemaz nejūt. Būtiski ir pīlingu veikt ar konkrētām un pareizām kustībām. Aparāts saudzīgi paceļ ādu un to izstiepj, masējot tās dziļākos slāņus. Pienesums: asins plūsma pieaug, piegādājot virskārtai skābekli un barības vielas.

Šāda sejas ādas procedūra pirmajā reizē man aizņēma nedaudz vairāk par piecām minūtēm, kas arī ir vēlamais laiks. Pēc procedūras seja ir apsārtusi, bet sārtums noiet jau pēc pāris minūtēm.

Sajūtas - žirgtāks skats, veselīgāka sejas āda un ... piemirstas pat sejas krēms

Piecas minūtes divas reizes nedēļā, un tā 2,5 mēnešus... Atzīšos, pēc pirmajām divām nedēļām īpašas izmaiņas nemanīju. Tik, cik vienmēr pēc procedūras sejas āda bija sārta, silta un sejas krēmu alkstoša.

Patīkama sajūta bija, ja procedūru veicu uzreiz pēc pamošanās, – sejas āda sajūtas žirgta un pazūd nelielais rīta pampums ap acīm. Pēc procedūras sejas āda gan ļoti čakli uzsūc barojošu krēmu, bet pēc tam tā paliek pat ļoti maiga un gluda.

Pilnīgu pīlinga rezultātu varēju sajust pēc 3 – 4 nedēļu lietošanas, kad sejas āda, kas parasti ap zoda līniju man ir īpaši sausa un nedaudz asāka, bija tapusi maiga un gluda.

Jāatzīst, bija reizes, kad pilnīgi piemirsās lietot krēmu, jo, pieskaroties savai sejai, nesajutu ierasto sausumu.

Arī ādas krāsa, pateicoties papildu apasiņošanai, ir tapusi veselīgāka.

Patiesībā piecas minūtes divas reizes nedēļā ir tā vērts, lai ar šo rezultātu palepotos savā spoguļatspīdumā.

Turklāt tu lutini savu ādu, kas ir liela, liela investīcija sievietes skaistumam nākotnē.

Vairāk info par Philips VisaCare lasi te!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu