The Postal Service otrais albums miglā tīts (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

""The Postal Service" otrā albuma gaidas nodarbinājušas daudzu cilvēku prātus, tikai ne mūsu," komentē viens no projekta dalībniekiem Bens Gibards (Ben Gibbard).

Diemžēl visiem šā lieliskā projekta cienītājiem jāpieņem skarbā patiesība - otrais The Postal Service albums var tā arī nekad netapt. Vienā no nesenajām intervijām projekta dalībnieks Bens Gibards (vienlaikus arī grupas Death Cab For Cutie līderis) teicis: "Šis ir viens no tiem ierakstiem, kas nevēlas tapt ierakstīts. Tas, jāatzīst, arī nekad nav bijis prioritāte... Nekad jau arī netika plānots, ka tiks ierakstīts otrais albums."

Baumas par Gibarda un elektroniskās mūzikas meistara Džimija Tamborelo (Jimmy Tamborello) iespējamo jauno albumu klīdušas jau vairākus gadus, kopš The Postal Service debijas 2003. gadā. Šobrīd izskatās, ka šāds otrais albums nemaz nav pat iesākts.

"Jaunā The Postal Service albuma gaidas nodarbinājušas daudzu cilvēku prātus, tikai ne mūsu," komentē Gibards. "Es nezinu, vai šis ieraksts kļūs par indīmūzikas "Chinese Democracy" (ilgi gaidītais "Gun''s & Roses" albums), taču tagad, kad "Chinese Democracy" beidzot ir izdots, mūsu albums ir nākamais sarakstā."

Tiesa, Gibarda teiktajā var saskatīt arī nelielu cerības stariņu.

"Mēs gan laiku pa laikam ar Džimiju apmaināmies dažām idejām," bilst Gibards. "Taču diemžēl parasti ir citas svarīgākas lietas."

Bet kas gan var būt svarīgāks par jaunu The Postal Service plati! Death Cab For Cutie vai Dntel jebkurš albums pat uz pusi nav tik vērtīgs kā "Give Up".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu