Ceļvedis: Siguldas svētki, ceriņi Dobelē, Jūrmalas vasara, bērnu diena u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brīvdienas ir klāt, un klāt laiks, kad Latvijas pilsētas sāk gatavoties saviem un novadu svētkiem! Paralēli TVNET aicina šajās brīvdienās laiku pavadīt ar bērniem, jo atzīmējama Bērnu aizsardzības diena.

PASĀKUMI

Avotu ielas un tās apkaimes svētki

Foto: publicitātes

Turpinās Vērmanītī alus festivāls «Latviabeerfest»

Festivāls notiks līdz 29. maijam, to rīko biedrība «Alus brālība». Pērn tas pirmo reizi ierakstīts Eiropas alus festivālu kartē, līdz ar to ievērojami paplašinot apmeklētāju loku. Festivāla laikā, kas reizē ir arī lielākā alus izstāde Baltijas reģionā, ir pulcējies vēl lielāks skaitu aldaru ar zināmām alus šķirnēm no Latvijas, kā arī uzaicināti ārvalstu aldari.

Bērnu aizsardzības diena

Foto: LETA

Siguldas novada svētki

Foto: sigulda.lv

Dobelē tradicionāli norisināsies Ceriņu svētki

Foto: LETA

Vasaras atklāšana Jūrmalas Kūrorta svētkos 28. maijā

Foto: publicitātes

Ar gājienu sāksies Jelgavas pilsētas svētki

Svētku gājienā, kas notiks šodien plkst.18, piedalīsies pilsētas uzņēmumi, iestādes, apvienības un biedrības, kā arī draugu un radu saimes. Gājiens virzīsies pa Lielo ielu un noslēgsies pie Jelgavas Kultūras nama. Svētkus Hercoga Jēkaba laukumā plkst.18 ieskandinās koncerts «Ceriņu laikā», kurā uzstāsies dziedošais aktieris Andris Bērziņš ar programmu «Bērziņa balzams», «Laimas muzykanti», «Sestā jūdze», «Mākoņstūmēji» un DJ Roberts Lejasmeijers. Pasta sala šodien no plkst.22 līdz trijiem pārtaps par vietu, kurā apmeklētāji varēs doties muzikālā ceļojumā kopā ar «DJ Brotha D» un «DJ Janiz». Pasākumā plkst.23 uzstāsies grupa «Laika suns», bet pusnaktī - repa grupa «Augša». Sestdien, 28.maijā, no plkst.9 rosība valdīs Hercoga Jēkaba laukumā, kur notiks Amatu diena. No plkst.20 Hercoga Jēkaba laukums pārvērtīsies par galveno satikšanās vietu, kur koncertprogrammā «Starp diviem tiltiem» ar jelgavniekiem un Jelgavas viesiem kopā būs Fēlikss Ķiģelis, «Credo», Ivars Pētersons, kā arī nakts dejas spēlēs «DJ Jax». Bet plkst.20 Pasta ielā, starp Dobeles un Barona ielu, notiks «Stuntfighters» moto šovs.

Nakts Velo Rata brauciens Liepājā

Foto: publicitātes

Vecumniekos notiks Dziesmu un deju svētki

Foto: LETA

NEMIERĪGS Festivāls

Šī gada 28. maijā, sestdienā, bārs NEMIERS aicina uz pirmo virszemes festivālu Rīgā, kas norisināsies uz bāra otrā stāva terases un iekštelpās. Festivālā uzstāsties grupas Tehnikums, Kashuks, PND, Inokentijs Mārpls un Laika suns. Sākums pulsktens 17, ieeja bez maksas. Mākslinieku uzstāšanās starplaikos festivāla apmeklētāji varēs pievērsties dažādiem izklaides pasākumiem – apmeklēt chillout zonu ar dīvāniem, telts pilsētiņu pie K.K.fon Stricka Villas, kā arī izmēģināt spēkus dažādās sportiskās disciplīnās – galda futbolā, šautriņu mešanā.

KONCERTI

«Cēsis» divu gadu jubileju atzīmē ar operas zvaigžņu koncertu

Foto: publicitātes

Spānijas jaunākā mūzikas pērle - Virginia Maestro

Foto: publicitātes

«Rīgas festivālu» atklās Londonas Simfoniskā orķestra koncerts

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Sīlis iestudē populāro britu trilleri «Pēc beigām»

Foto: publicitātes

BALLĪTES

cafe Leningrad: The Nasks, Johnny B Beast U.C.

Piektdien, 27. maijā 21:00 The Nasks. Tas ir pavisam jauns duets no Rīgas, kas izpilda spridzinošu stoner, grunge un garage rock apvienojumu. Uzreiz pēc tam diskus griezīs DJ Tanheizers (Radio NABA). Viņš vienlīdz harmoniski jūtas gan vokālajā, gan instrumentālajā mūzikā, piedāvājot skaņdarbus blūza, klasiskā roka, rokenrola, kā arī džeza/svinga ritmos.

Sestdien, 28. maijā dienu iesāksim ar grupas Apēdājs jaunā albuma atvēršanas mazo ballīti. Klausīsimies, kas puišiem sanācis, kā arī būs iespēja iegādāties gan albumu, gan grupas t–kreklus. Savukārt vakarā, 21:00 uz skatuves kāps Johnny B Beast — akustiskā blūza soloprojekts, kurā Johnny B Beast vienlaikus ir ģitārists, perkusionists un arī vokālists. Aprīlī kārtējo reizi paviesojies Itālijā, pārstāvot Latviju European Blues Challange festivālā. Leningrad klausītājiem būs sagatavotas vairākas jaunas dziesmas, bet dažas, kā jau tas ierasts, taps arī uz vietas improvizējot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu