Rīgas «Dinamo» ceturto reizi šosezon tiekas ar Minskas «Dinamo» komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» hokejisti Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā šodien izbraukumā tiekas ar Baltkrievijas komandu Minskas «Dinamo», abām vienībām spēkojoties jau ceturto reizi šosezon.

Spēle Minskā sāksies plkst.16 pēc Latvijas laika. Maču tiešraidē pārraidīs televīzijas kanāls «Viasat Sport Baltic» (VSB).

Izceļams, ka uz šo spēli pārdotas visas aptuveni 15 000 biļetes vietējā «Minsk» arēnā.

Abas komandas iepriekš šosezon tikās 6.septembrī Rīgā, kad mājinieki uzvarēja ar 4:2, tieši pēc mēneša vēlreiz Rīgā, kad pārāki ar 3:1 bija viesi, kā arī 14.novembrī atkal Rīgā, kad laukuma saimnieki uzvarēja ar 4:1. Piekto reizi vienības februārī spēkosies Minskā.

Divu maču izbraukuma sēriju Rīgas «Dinamo» noslēgs pirmdien, kad viesosies pie finansiāli nomocītās Mitišču «Atlant» komandas, kurai nesen pievienojās uzbrucējs Roberts Jekimovs, bet tās vārtsargu treneris ir Sergejs Naumovs. Šī būs pēdējā rīdzinieku spēle šogad, bet pēc tam no 7.janvāra sekos četras cīņas savā laukumā.

Kā ziņots, savainojumu dēļ abās izbraukuma spēlēs Rīgas klubam nepalīdzēs komandas kapteinis Lauris Dārziņš un kanādietis Broks Troters. Uz komandu pašlaik izsaukti četri Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības «Rīga» spēlētāji - Rodrigo Ābols, Edmunds Augstkalns, Nikolajs Jeļisejevs un Salvis Balandīns.

Šajā izbraukumā ar «Dinamo» komandu devušies 24 hokejisti - vārtsargi Jakubs Sedlāčeks, Džefs Delorjē un Salvis Balandīns, aizsargi Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čārlzs Genovejs, Milans Jurčina, Mārtiņš Porejs, Aleksandrs Jerofejevs un Edmunds Augstkalns, kā arī uzbrucēji Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Līnuss Videls, Kails Vilsons, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis, Nikolajs Jeļisejevs un Rodrigo Ābols.

Pirmdien Rīgas «Dinamo» noslēdza piecu izbraukuma maču sēriju, ar 1:3 piekāpjoties Somijas klubam Helsinku «Jokerit». Kopumā šo piecu cīņu laikā rīdzinieki tika tikai pie vienas uzvaras, kas lika atkrist Rietumu konferences kopvērtējumā un attālināties no izslēgšanas spēļu zonas.

Savukārt pēc tam Ziemassvētku priekšvakarā trešdien Rīgas «Dinamo» savā laukumā ar 4:5 piekāpās turnīra līdervienībai Maskavas CSKA, piedzīvojot sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs.

Minskas klubs tikmēr guvis panākumus septiņās spēlēs pēc kārtas.

Kā zināms, KHL pārtraukuma laikā Rīgas «Dinamo» komanda pārtrauca līgumus ar vārtsargu Edgaru Masaļski, aizsargu Georgiju Pujacu, kā arī uzbrucējiem Marcelu Hosu un Pjotru Sčastļiviju, taču klubā atgriezās kanādiešu uzbrucējs Broks Troters.

Ar 41 spēlē izcīnītiem 46 punktiem Rīgas «Dinamo» Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas 13.vietā, no labāko astotnieka atpaliekot par 11 punktiem. Tikpat punktu izcīnījusi arī pēdējā vietā esošā Horvātijas vienība Zagrebas «Medveščak», kas gan aizvadījusi par vienu maču vairāk.

Tikmēr Minskas «Dinamo» ar 66 punktiem 37 mačos ieņem konferences piekto pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu