«Mesa» oficiāli izdod albumu un turpina labdarības kampaņu bērniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

24. maijā dienasgaismu ieraudzīja Gata Irbes projekta «Mesa» pirmais studijas albums. Bet jau no 11. maija albuma digitālo versiju bija iespējams pasūtīt iepriekš mūziķa rīkotajā labdarības kampaņā #MESARMESA mājaslapā www.mesarmesa.lv. Albuma tapšanā ir piedalījušies vairāki viesmākslinieki – grupa Jumprava, Igo, Vestards Šimkus, Agnese Rakovska un citi. Kopumā albums sastāv no 13 kompozīcijām.

Interneta vietne www.mesarmesa.lv varēja iegūt albuma digitālo versiju apmaiņā pret ziedojumu. Pilnīgi visi, 100% iegūto ienākumu ar organizācijas «Ziedot.lv» tehnisko un juridisko atbalstu tiks ziedoti bērniem ar kustību traucējumiem rehabilitācijai centrā «Poga». Palīdzības sniegšanai kopumā apzināti 94 bērni, un viena bērna rehabilitācija vidēji izmaksā 1700 eiro. Mājaslapā var sekot līdzi saziedotajam apjomam un bērnu skaitam, kam palīdzēts.

Nepilnās divās nedēļās šobrīd jau saziedoti 6,2% jeb 10 260,80 €, kas nozīmē, ka

«Mesa» ar savu labdarības kampaņu jau palīdzējusi sešiem bērniņiem.

«Mesa» turpina iesākto labdarības kampaņu un aicina lielos uzņēmumus palīdzēt, atbalstot #MESARMESA labdarības kampaņu.

www.mesarmesa.lv

«..Es savu dzīvi nespēju iedomāties bez sporta un aktīvas kustības. Man ir ļoti grūti iztēloties, kā tas ir, ka spert vienu soli, bilst vai uzrakstīt vārdu kādam varētu būt grūts pārbaudījums. Es jūtos pateicīgs par to, ka varu palīdzēt kādam šādus pārbaudījumus pārvērst uzvarās un atdot daļiņu no sevis, lai kādam dzīvē uzspīdētu cerība izveseļoties. Un es gribētu aicināt visus apzināties savu veiksmi un dot tiem, kuriem varbūt nav paveicies tik daudz!» tā par šo kampaņu teic projekta autors Gatis Irbe.

Jāpiebilst, ka «Mesa» studijas albuma vāciņa noformējuma autors ir viens no mūsdienu izcilākajiem Latvijas gleznotājiem Paulis Postažs.

«Mesa» muzikālo žanru varētu nodēvēt par paradoksu un pārdomu hiphopu žanra klasiskajā izpildījumā. Pie albuma mūzikas ir strādājis talantīgais pašmāju producents Jānis Šmēdiņš. Viņš arī ir rūpējies par albuma ierakstu un skanējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu