Kinoteātros jaungada komēdija "Eglītes 2"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

No 23. decembra Latvijas kinoteātros būs skatāms krievu producenta Timura Bekmambetova Jaungada komēdijas "Eglītes" turpinājums. Komēdijas "Eglītes 2" ("Ёлки 2") galvenie varoņi ir pārliecināti, ka, sagaidot Jauno gadu vairākās valstīs, notiks brīnums.

Pirmā filma Latvijā izraisīja plašu skatītāju interesi, kas ļauj prognozēt arī otrās filmas panākumus.

Filmā "Eglītes 2" vaigā varēs skatīt ne tikai jau iepazītos varoņus, bet arī jaunus personāžus, to skaitā arī populāro Krievijas dziedātāju Veru Brežņevu. Filmas turpinājums vēsta par Jaunā gada sagaidīšanu ne tikai Krievijā, bet arī vairākās citās pasaules vietās - Londonā, Ņujorkā un Telavivā.

Ne vienmēr dzīvē notiek kā plānots! Mēdz gadīties visādi! Arī 31. decembrī cilvēkus piemeklē dažādas neveiksmes. Tieši tā notiek ar filmas varoņiem, kuriem vajag paspēt visas likstas izlabot vienas dienas laikā. Filmas varoņu uzdevums līdz Jaunā gada sagaidīšanai - sameklēt naudu dzīvoklim, atgūt astoņgadīgu meitu, izbraukāt visu pilsētu čuguna vannā, iekarot Veras Brežņevas sirdi, atgūties no amnēzijas, pūķa kostīmā uzrāpties galvenajā pilsētas eglē, izglābt lidmašīnu no katastrofas un galu galā sameklēt mīļoto pēc 40 gadu ilgas šķiršanās. Filmas varoņiem priekšā daudz izaicinājumu.

Filma tiek demonstrēta krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Lomās: Sergejs Svetlakovs, Vera Brežņeva, Ivans Urgants, Sergejs Bezrukovs, Goša Kucenko, Vladimirs Meņšovs, Aleksandrs Golovins, Aleksandrs Petrenko, Viktors Veržbockijs, Pjotrs Fjodorovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu