Displeju ražotājs AOC prezentē jaunu monitoru sēriju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Displeju ražotājs AOC prezentējis trīs jaunus V2 sērijas monitorus. Tiem raksturīgs īpaši plāns korpuss, trīs malas bez rāmja, plašs skatīšanās leņķis un precīzs krāsu atveidojums.

Monitoru sēriju V2 debitē ar trim 21.5, 23.8 un 27 collu displejiem. Šie monitori ir aprīkoti ar IPS paneļiem, kas 3 malās atbrīvoti no rāmja līnijām, ar Full HD (1920x1080 pikseļi) izšķirtspēju, plašu skatīšanās leņķi (178°/178°) un precīzām krāsām (72% NTSC gammas segums).

Jaunais un inovatīvais bezmalu dizains paslēpj displeja rāmi aiz paneļa, piešķirot izskatam tīrību. Izskatu papildina īpaši plāns sānu profils (7,7 mm 21.5 un 23.6 collu modeļiem, 7,9 mm 27 collu modelim).

Foto: Publicitātes foto

Metāla statīvs notur monitoru optimālā pozīcijā un ļauj regulēt slīpumu 20° diapazonā; vienlaicīgi tajā atrodas barošanas aprīkojums, austiņu ligzda un video signāla savienojumi. Monitoriem ir 5 ms reakcijas laiks, 75 Hz atsvaidzes intensitāte un AMD FreeSync tehnoloģija.

AOC V2 sērijas monitori pārdošanā nonāks jūlijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu