«Rīgas A Cappella festivālu» noslēgs kora «Kamēr...» koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Rīgas A Cappella festivāla» noslēguma koncertā, kas notiks 21. oktobrī plkst.18 Rīgas Svētā Pētera baznīcā ar īpaši veidotu programmu uzstāsies koris «Kamēr...», informē festivāla producents Guntis Cimiņš.

Pēc viņa teiktā, koris «Kamēr...» ir viens no redzamākajiem un starptautiski zināmākajiem Latvijas kormūzikas vēstnešiem. «Koris savu īpašo skanējumu ieguvis, gadiem meklējot un izkopjot sev raksturīgo muzicēšanas veidu un izteiksmes līdzekļus, kur vienlīdz svarīga ir emocionālā pašatdeve, tā arī visstingrākie kritēriji izpildījuma vokālajai kvalitātei. To raksturo arī kora nosaukumā iekodētā daudzpunkte - kamēr esam jauni, tikmēr viss ir iespējams un sasniedzams,» stāstīja Cimiņš.

Biļetes uz kora «Kamēr...» koncertu iepriekšpārdošanā būs pieejamas no 13. jūlija plkst.10, un tās varēs iegādāties «Biļešu Servisa» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu