Paramore raksta jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Amerikāņu poppankgrupa Paramore ar rudmataino Heiliju Viljamsu (Hayley Williams) priekšgalā paziņojusi, ka sāk studijā ierakstīt jaunas dziesmas.

Viljamsa intervijā žurnālam "The Rolling Stone" atklājusi, ka jaunais grupas albums ir "pašā agrīnajā tapšanas stadijā" un viņa cer, ka jauno plati izdosies ierakstīt grupas dzimtajā Frenklinā, Tenesijas štatā.

function orbRadio(songid){var playerWin = window.open(''http://www.orb.lv/player2/?cat=user&subcat=79652&subcat2=907203&songid=''+songid+'''',''player_new'',''width=950,height=650,left=0,top=0,scrollbars=yes,resizable=yes'');playerWin.focus();}

"Ir pienācis laiks doties mājas un spēlēt mūziku dzimtajā pusē," viņa komentē. "Es domāju, ka mēs daudz ko no tā iegūsim. Šoreiz man ir sakrājies daudz kas sakāms."

Heilija atzinusi, ka nav bijusi nekāda steiga, lai dotos studijā un rakstītu turpinājumu veiksmīgajam 2007. gada "Riot!", kas pateicoties singliem "Misery Business", "Crushcrushcrush" un "That''s What You Get" ASV pārtdots vairāk kā miljons eksemplāros.

"Mēs noteikti neko nesasteigsim un nemēģināsim izspiest ar varu," viņa piebilst.

Atceroties grupas gada sākumā radušās , Viljamsa atzina, ka ir priecīga, ka tas viss ir palicis pagātnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu