Dilanam 75! Jauns albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24. maijā amerikāņu folkmūzikas trubadūrs Bobs Dilans (Bob Dylan) svinēja 75 gadu jubileju. Tam par godu vai vienkārši tāpat meistars pagājušās nedēļas beigās (20. maijā) laida klajā jaunu studijas albumu «Fallen Angels» (Columbia Records).

Atgādinām, ka pagājušogad Dilans izdeva plati «Shadows in The Night» (Columbia Records), kurā savā manierē bija ieskaņojis Frenka Sinatras (Frank Sinatra) dziedātās meldijas.

Arī jaunajā platē, kas ir 37. viņa diskogrāfijā, viņš interpretē divpadsmit pazīstamu amerikāņu komponistu - Johnny Mercer, Harold Arlen, Sammy Cahn, Carolyn Leigh u.c. kompozīcijas. Visas dziesmas, izņemot «Skylark», savulaik bija ieskaņojis Frenks Sinatra. Albumā iekļautas vairākas ļoti labi zināmas Sinatras dziesmas - «All the Way» (slavens 50. gadu Sinatras hits) un «All or Nothing at All».

Dilans pagājušogad jau norādīja, ka jau sen vēlējies izdot Sinatras albumu, tomēr viņam «nav pieticis drosmes sarežģītas apdares 30 instrumentiem pārrakstīt piecu cilvēku sastāvam».

«Fallen Angels» ierakstīts kopā ar Dilana pavadošo grupu «Capitol» studijā Holivudā.

«Fallen Angels»
«Fallen Angels» Foto: Publicitātes foto

Albuma pirmais vēstnesis bija dziesma «Melancholy Mood», kas nav plaši pazīstama Sinatras dziesma. Tā 1939. gadā izdota kā b-puse Sinatras debijas singlam «From the Bottom of My Heart».

Dilans karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 125 miljonus ierakstu.

Dziesmu saraksts: Fallen Angels:

  1. Young At Heart
  2. Maybe You’ll Be There
  3. Polka Dots And Moonbeams
  4. All The Way
  5. Skylark
  6. Nevertheless
  7. All Or Nothing At All
  8. On A Little Street In Singapore
  9. It Had To Be You
  10. Melancholy Mood
  11. That Old Black Magic
  12. Come Rain Or Come Shine

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu