«Riga» galvenais treneris: No Sofijas CSKA puses sagaidām aktīvu spēles sākumu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/rigafootballclub

Latvijas futbola klubs «Riga» ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas pirmajā mačā no titulētās Bulgārijas komandas Sofijas CSKA gaida aktīvu sākumu, norādīja rīdzinieku galvenais treneris Viktors Skripņiks.

Abas vienības Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā cīņu sāks plkst.20.45 pēc Latvijas laika, «Riga» vienībai debitējot Eirokausos.

«Pēc notikušās izlozes uzreiz sākām pastiprināti sekot līdzi šai komandai. Mums ir informācija par viņu pārbaudes spēlēm. Mēs sagaidām spēcīgu spēles sākumu no CSKA, aktīvas pirmās 20 minūtes. Līdzjutēji no mājiniekiem pieprasīs ātrus vārtus,» klubs citē Skripņika teikto.

«Protams, vajag izturēt šīs pirmās 20 minūtes. CSKA ir laba līmeņa komanda. Cīnīsimies,» kaujinieciski noskaņots bija nesen par «Riga» galveno treneri apstiprinātais Skripņiks.

«Riga» komanda «SynotTip» Latvijas futbola virslīgas čempionātā ar 28 punktiem 14 spēlēs ieņem otro vietu, kamēr Bulgārijā futbola sezona nemaz vēl nav sākusies.

«To mēs redzēsim tikai spēlē, kuras komandas priekšrocība tā būs. Nevajag salīdzināt čempionātus, bet, protams, ja atrodies spēļu ritmā, tas ir bonuss. Bet vēlreiz saku, ka tas nav tik ļoti būtiski. Galvenais ir tas, ko komandas demonstrēs laukumā,» uzsvēra «Riga» treneris.

Komanda, kas uzvarēs divu maču summā, iekļūs UEFA Eiropas līgas otrajā kvalifikācijas kārtā.

CSKA par Bulgārijas čempioni kļuvusi 31 reizi, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Tiesa, pēdējos gados CSKA klubs piedzīvojis grūtus laikus, cīnījies ar naudas problēmām, tika izmests no augstākās līgas un arī ticis pie citiem īpašniekiem. Iepriekšējo reizi Sofijas vienība Bulgārijas čempionātā uzvarēja 2008.gadā, bet pēdējos divus gadus tā bijusi valsts vicečempione.

CSKA sastāvā savulaik ir spēlējuši Latvijas futbolisti Viktors Morozs un Maksims Uvarenko.

CSKA pirms mača ar «Riga» aizvadīja piecas pārbaudes spēles, kurās izcīnīja trīs uzvaras, bet divus pēdējos mačus noslēdza neizšķirti, tiekoties ar Ukrainas grandu Doņeckas «Šahtar» (0:0) un Dānijas klubu «Brondby» (3:3).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu