Radēviča: Šī ir pati labākā Ziemassvētku dāvana

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Atzīšana par Latvijas gada populārāko sportisti Inetai Radēvičai ir pati labākā dāvana šajos Ziemassvētkos, telefona sarunā no Krievijas TVNET atzinās Eiropas čempione tāllēkšanā un šīgada pasaules čempionāta bronzas godalgas ieguvēja.

Pati labākā dāvana Ziemassvētkos

"Šodien es sazinājos ar Latvijas Olimpisko vienību (LOV) par "Latvijas Gada balvu sportā 2011", kad man arī šo priecīgo vēsti paziņoja," skaidroja Radēviča. "Biju ļoti patīkami un negaidīti pārsteigta, jo par populārāko sportistu ir atzīts tāds, kurš dzīvo Maskavā. Tas, ka tiku atzīta par labāko šajā nominācijā, ir liels, liels notikums manā dzīvē. Gribētu teikt, ka šī ir pati labākā Ziemassvētku dāvana, ko es varēju saņemt no Latvijas."

Par trīs populārākajiem sportistiem/sportistēm, kuri ieguvuši vislielāko balsu skaitu, balsošana turpināsies "Latvijas Gada balvas sportā 2011" apbalvošanas ceremonijas tiešraidē 22. decembrī.

Līdz pēdējam brīdim neticēja

"Ziniet – mana mamma par mani balsoja gandrīz katru dienu un turēja mani lietas kursā, kādi ir interneta balsojuma rezultāti. Zinu, ka sīvākā cīņa bija starp mani un riteņbraucēju Gati Smukuli. Līdz pēdējam brīdim vēl neticēju, ka uzvarēšu tieši es, tādēļ pāragri nevēlējos priecāties par savu atrašanos līderpozīcijā," stāstīja Eiropas čempione.

Vēlētos iegūt gada sportistes balvu

"Rezumējumu par aizvadīto gadu es vēlētos sniegt nedaudz tuvāk jaunajam gadam, jo esmu vēl nominēta par gada labāko Latvijas sportisti," smejoties sacīja Radēviča. "Un, ja tas piepildīsies, tad arī to varētu nosaukt par vienu no spilgtākajiem brīžiem manā 2011. gadā."

Nozīmīgākais notikums karjerā

"Līdz šim viens no emocionālākajiem brīžiem un sasniegumiem aizvadītajā gadā bija izcīnītā bronzas godalga pasaules čempionātā," saviļņoti atzina Radēviča. "Ja es salīdzinātu zelta medaļu Eiropas čempionātā ar šo panākumu, tad viennozīmīgi varu teikt, ka trešā vieta pasaulē man ir nozīmīgākais notikums manā sportistes karjerā."

Ziemassvētkus sagaidīs Maskavā

"Ziemassvētkus aizvadīt un jauno gadu sagaidīt mēs ar ģimeni plānojam mājās Maskavā, jo tur uzturēsies arī mans treneris. Šajos svētkos uz Krievijas galvaspilsētu dosies arī mans vīrs un radi, tādēļ šīs dienas es aizvadīšu tuvāk arēnai," par saviem plāniem stāstīja Radēviča. "Man arīdzan jāturpina gatavoties sacensībām. Šobrīd aizvadu ļoti smagu treniņu procesu, jo ir divas intensīvas nodarbības dienā."

"Es būšu vienkārša un svētkos cilvēkiem vēlēšu veselību - tas dzīvē ir pats svarīgākais. Lai arī cik smieklīgi tas izklausītos, jo vecāks paliec, jo vairāk tu spēj to novērtēt," novēlēja Radēviča.

Pēc telefona sarunas Latvijas gada populārākā sportiste I. Radēviča atzvanīja un lūdza pateikt lielu paldies cilvēkiem un atbalstītājiem, kas par viņu atdeva savu balsi.

"Liels paldies!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu