Stīvs Berijs "Dzintara istaba"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pārdzīvojis karu un nacistu koncentrācijas nometni Austrijā, Karols Borja mierīgi vada savas vecumdienas Atlantā, kur dzīvo kopā ar meitu Reičelu un mazbērniem. Reičela ir šķīrusies, lai arī viņas vīrs Pols no sirds turpina mīlēt Reičelu un cer atjaunot viņu laulību.

Viss mainās, kad Karols mīklainos apstākļos iet bojā, atstājot norādes uz kādu noslēpumu saistībā ar pasaules meklētāko dārgumu – Dzintara istabu. Reičela uzskata par savu pienākumu doties uz Eiropu, lai atrastu sava tēva biedru un atklātu tēva nāves patiesos iemeslus. Drīz viņi tiek ierauti satraucošu notikumu virpulī. Iesaistījušies bīstamā spēlē ar profesionāliem slepkavām, Reičela un Pols nonāk sadursmē ar alkatības, varaskāres un pašas vēstures spēkiem.

Pasaules nozagto vērstlietu meklētāju eliti veido niecīga saujiņa ietekmīgu kolekcionāru. Viņu pilīs atrodamo dārglietu apjoms daudzkārt pārsniedz pat visbagātākās iztēles radītos priekšstatus par kara laikā nolaupītajām mākslas vērtībām. Vai starp šiem dārgumiem varētu būt arī Dzintara istaba?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu