"Bilanebila Party Special Edition" - piektdien, 5. decembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

5. decembrī klubā "PULSe" tiek organizēts jauns muzikālās apvienības "Bilanebila" pasākums.

Šis būs pirmais speciāli rīkots pasākums, kurš ik sezonu noslēgs regulāro "Bilanebila Party" pasākumu sēriju klubā "PULSe".

Šajā speciālajā pasākumā piedalīsies virkne viesdīdžeju. Viņi ir vieni no tiem, kuri visveiksmīgāk ir uzstājušies iepriekšējos apvienības pasākumos. Līdz ar to pasākuma apmeklētājiem būs iespēja noklausīties vislabāko mūziku, kas ir skanējusi "Bilanebila Party" pasākumos visas sezonas laikā.

Vakara muzikālā programma – deep un tech house, krāšņais detroit, deep un minimal techno, kā arī breakbeat un electro. Techno mūziku Jums piedāvās šādi dīdžeji – Over-x, Deep-z, Oxid un SC, savukārt nakts otrajā pusē tiešos techno mūzikas ritmus nomainīs ugunīgais un aizraujošais breakbeat dīdžeju Mr. Djinn un Maxim Perepeliza izpildījumā. Pasākumu atklās dīdžejs Cute ar deep un tech house mūziku.

"Bilanebila" aicina visus kvalitatīvas elektroniskās mūzikas cienītājus šo piektdien, 5. decembrī uz pasākumu “Bilanebila Party Special Edition” klubā "PULSe"!

Sākums plkst. 22.

Ieejas maksa:

no 22:00 līdz 23:30 1 Ls (šajā laikā tiksiet cienāti ar welcome-drink)

pēc 23:30 4 Ls, ar flaijeri 3 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu