Dažādu jomu zvaigznes meklēs jauno talantu, kam dāvāt videoklipu un dziesmas ierakstu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Par ko sapņo izpildītājs? Lai par viņu uzzinātu, lai viņa dziesmas klausītos, lai viņa mūzikas video rādītu telekanāli, bet cilvēki uz ielām pazītu un smaidītu pamanot. Konkurss «Pop stage Riga 2016» ir unikāla iespēja saņemt lielisku dāvanu – ne tikai dziesmas ierakstu, bet arī tās radīšanu speciāli izpildītājam, pakārtotu viņa stilam un vēlmēm. Papildus dāvanā ir arī mūzikas video filmēšana. Dalība konkursā ir bez maksas!

2016.gada 15. - 16. jūnijā kultūras pilī Ziemeļblāzma notiks pirmais vokālais konkurss «Pop stage Riga 2016». Konkursā var piedalīties dziedātāji no Latvijas un citām valstīm.

«Pop stage Riga 2016» dalībniekus gaida vērtīgas balvas, bet «Grand Prix» ieguvējs saņems dāvanu - sertifikātu autordziesmas ierakstam, kura tiks komponēta speciāli viņam, kā arī dziesmai tiks uzfilmēts mūzikas video un to translēs vietējos televīzijas kanālos un radiostacijās.

Konkursa moto - «The star will rise» (radīsies zvaigzne) – nozīmē, ka konkursa producenti ir gatavi noteikt topošo zvaigzni un veicināt tās atbalstu un izaugsmi.

Konkursa «Pop stage Riga 2016» žūrijas sastāvā būs dažādu jomu profesionāļi, tādi kā producents Juris Millers, komponists Gaitis Lazdāns, Nacionālās operas soliste Jūlija Vasiljeva, dziedātāja un vokālais pedagogs Rūta Dūduma, dejotājs Rolands Šteinbergs, aktrise Vita Balčunaite, pasākumu organizatore Jeļena Tonova, dziedātājs Valērijs Bogdanovs.

Konkursa īpašais viesies un žūrijas pārstāvis ir mūzikas producents un titula «Labākais ģitārists Nīderlandē» ieguvējs Nils Onstensk (Niels Onstenk).

Pieteikties konkursam var līdz 2016.gada 29.maijam konkursa mājas lapā:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu