Mailijas Sairusas tēvs plāno salaulāt Mailiju un Liamu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Liams Hemsvorts un dziedātāja Mailija Sairusa klusē par saviem kopīgajiem nākotnes plāniem. Pāra draugi un Mailijas vecāki laiku pa laikam atklāj jaunas detaļas, izrādās, pāris apprecēsies jau šajā vasarā un viņus salaulāt ir nolēmis Mailijas tēvs Billijs Rejs.

Nesenā intervijā Mailijas Sairusas tēvs devis mājienu, ka viņš būs tas, kas salaulās meitu Mailiju ar viņas līgavaini Liamu.

Billijs Rejs Mailijai vienmēr mācījis, ka viss, kas ir būtiski, ir laime; ja tu nejūties laimīgs, tātad izvēlētais cilvēks nav īstais, pat ja viņu mīli.

Runājot par Mailiju un Liamu, mākslinieces tēvs ar prieku balsī paziņo, ka meita ir laimīga un tieši Mailijas attiecības pierāda, ka viņa teiktajam ir taisnība, pāris pašķīrās un nespēja atrast laimi, tikai, atkal saejot kopā, viņi iemantoja mieru un laimes sajūtu.

Billijs Rejs piebildis, ka vienalga, ko viņa bērni izlems apprecēt, un vienalga, kāda veida ceremoniju rīkot, viņš piedalīsies kāzās un izpildīs ikvienu bērnu iegribu.

Mūziķis piemetina, ka labprāt salaulātu savus bērnus, īpaši Mailiju, jo arī viņas līgavaini Liamu uztver jau kā savu bērnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu