Notiks radio "96,2 Krievijas Hiti" lielais Ziemassvētku koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

25.decembrī multifunkcionālajā hallē "Arēna Rīga" notiks grandiozs radiostacijas "96,2 Krievijas Hiti" Ziemassvētku koncerts!

Koncertā piedalīsies Krievijas popmūzikas zvaigznes, kas nemainīgi ieņem "Krievijas Hitu" radio topu pirmās pozīcijas – "Zvaigžņu fabrikas 6" uzvarētājs Dmitrijs Kolduns un pretendenti uz šīgada prēmijas "Zelta Gramofons" galveno balvu - puišu grupa "BiS".

Dziedātājs Dmitrijs Kolduns 2006.gadā kļuva par Krievijas muzikālā realitātes šova "Zvaigžņu fabrika 6" uzvarētāju, bet Eiropas un arī Latvijas klausītāju sirdis iekaroja, 2007.gadā piedaloties Eirovīzijas dziesmu konkursā ar dziesmu "Work your magic" un iegūstot tajā augsto sesto vietu. Šobrīd Dmitrijs veido savu pirmo oficiālo studijas albumu, kas iznāks februārī un kurā būs iekļautas dziesmas, kas tapušas pēdējo divu gadu laikā. Tuvākajos Dmitrija Kolduna plānos ietilpst ne tikai koncerti Krievijā un Baltkrievijā, bet arī nopietni mēģinājumi iekarot Lielbritānijas un Amerikas Savienoto Valstu tirgu. Turklāt dziedātājs nenoliedz, ka labprāt sekotu Dimas Bilana veiksmīgajam piemēram un vēlreiz izmēģinātu spēkus Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Grupas "BiS" dalībnieki – divdesmitgadīgais Dmitrijs Bikbajevs un septiņpadsmit gadus vecais Vsevolods Sokolovskis – par publikas mīluļiem kļuva pirms gada, piedaloties muzikālajā realitātes šovā "Zvaigžņu fabrika 7" brāļu Konstantīna un Valērija Meladžu paspārnē. Pēc "Fabrikas" absolvēšanas puišu duets piedzīvoja īstu popularitātes vilni ne tikai Krievijā, bet arī Baltijas valstīs, tai skaitā Latvijā. Klīst baumas, ka 2009.gadā tieši "BiS" varētu pārstāvēt Krieviju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Grupas hiti "Tvoi iļi ņičei" un "Katja" bieži izskan ēterā gan radio, gan TV programmās, to neparastie klipi veidoti ar jaunāko datortehnoloģiju palīdzību, un aiznes skatītāju noslēpumainā virtuālā pasaulē.

Kopā ar duetu "BiS" Rīgā uzstāsies arī deju grupa četru cilvēku sastāvā, kas katrai dziesmai iestudējusi īpašu horeogrāfiju.

Grandiozajā Ziemassvētku koncertā hallē "Arēna Rīga" skatītājiem būs iespējams baudīt skatītāju iemīļotākās dueta "BiS" un dziedātāja Dmitrija Kolduna dziesmas dzīvajā izpildījumā patīkamās gada nogales brīvdienu noskaņās!

Biļetes uz koncertu iespējams nopirkt "Biļešu servisa" un "ReklaMarket" kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu