Par «Viņas melo labāk» aktrisēm vēlas kļūt arī Lily un skandalozā Gunda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Seriāla «Viņas melo labāk» veidotāji atklāj, ka šobrīd tiek filmēti nākamās vasaras notikumi un vienas aktrises lomai var pieteikties ikviena meitene, kura sasniegusi 18 gadu vecumu. Pāris dienu laikā izaicinājumam pieteikušās jau 1498 sievietes no visas Latvijas, tostarp jau iepriekš redzētu šovu kolorītās dalībnieces.

Galvenokārt par aktrisēm seriālā Viņas melo labāk vēlas kļūt jaunas meitenes, kuras pieteikumā arī norāda, kurš no seriāla tēliem viņām vislabāk atbilstu. Pretendentu vidū ir arī vairākas sabiedrībā pazīstamas dāmas, piemēram, Dona bijusī sieva – dziedātāja Lily jeb Linda Kalniņa, kura savulaik piedalījās populārajā pašmāju šovā Talantu fabrika. Tāpat arī vairākas šovu zvaigznes – Madara Grēgere, kuru iepazinām Okartes skatuvē, Gunda Jandava no Saimnieks meklē sievu, Arta Brūvere no Lauku sētas, kā arī viņas konkurente Violeta Stepanova, kas pērn paspēja piedalīties arī šovā TV Zvaigzne.

Kādi notikumi šovasar gaida skatītājus?

Simonas, Margaritas un Martas dzīvē notikumi mutuļot mutuļo – karstasinīgi mīlas piedzīvojumi, nodevības, jaunas tikšanās, intrigas… Simona nonāks mīlas krustugunīs un būs izvēles priekšā – kuru no puišiem izvēlēties? Savukārt Margarita joprojām draudzējas ar neveiklo un sirsnīgo Robertu, taču kāds negadījums sagriezīs viņu dzīvi kājām gaisā un Margaritai pavērsies iespēja jaunām attiecībām. Tikmēr Marta cer nosargāt savu un Mārtiņa attiecību cietoksni, taču Baiba negrasās padoties un cīņā par mīļoto būs gatava izmantot smago artilēriju. Kura uzvarēs? Marija un Arvis arvien mīl viens otru, taču, protams, gadās nelieli pārpratumi arī viņu ikdienā. Māris ir viens, taču kā vienmēr atvērts attiecībām. Kura no seriāla varonēm kļūs par viņa mīļoto? Atbildes uz šiem jautājumiem varēsiet rast seriāla Viņas melo labāk 4. sezonas sērijās!

«Viņas melo labāk ik gadu ir vasaras skatītākais seriāls, un arī šajā vasarā esam sarūpējuši skatītājiem vairākus pārsteigumus – aizraujošu sižetu un skaistus ārskatus. Lai arī pagājušajā vasarā laiks filmēšanas laukumā mūs nelutināja, pateicoties aktieru izturībai, mums ir izdevies realizēt visas seksīgās pludmales ainas un uzburt vasaru arī lietū un aukstumā,» filmēšanas aizkulises atklāj Sigits Račkis.

Jau pirmajā sērijā Kristīnes draugs, advokāts Kārlis no Konrāda uzzina šokējošus jaunumus, ka abas māsīcas negrasās atgriezties no Austrālijas. Konrāda ziņa izplatās kā vīruss, un savs viedoklis par to ir arī galvenajām varonēm Martai, Simonai un Margaritai. Taču Konrāda ziņa nav vienīgais pārsteigums šodien pirmajā sērijā, kas aizsāks neaizmirstamus vasaras piedzīvojumus kopā ar seriālu Viņas melo labāk.

Galvenajās lomās iemīļoti aktieri

Jau ziņots, ka šajā sezonā aktieru plejādi papildinās ne tikai šarmantais Normunds Laizāns un izskatīgā Dailes teātraaktrise Ieva Florence. Seriāla varoņiem pievienosies arī Gints Andžāns un Agnese Zeltiņa, epizodiskās lomās redzēsim Lauri Reiniku un Aminatu Diarru. Jauno varoņu dzīves krustosies ar jau iemīļoto personāžu atveidotājiem – Eviju Skulti, Karīnu Tatarinovu, Aneti Krasovsku, Elīnu Vāni, Veltu Straumi, Kārli Neimani, Ēriku Egliju, Andri Buli, Māri Bezmeru un Daini Gaideli.

Viņas melo labāk 4. sezona turpmāk no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20:20 TV3 un TVPlay!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu