Ģimene atsauc Hjūstones hologrammas uzstāšanos ar Agileru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: COVI/Scanpix

Mūžībā aizgājušās amerikāņu dziedātājas ģimene piektdien negaidīti atsaukusi Kristīnas Agileras uzstāšanos ar Hjūstones hologrammu. Internetā tika nopludināts ieraksts, kurā 35 gadus vecā Agilera uzstājas ar 2012. gadā mirušās Hjūstones atveidu. Bija plānots, ka ieraksts tiks demonstrēts dziedāšanas šovā «The Voice», taču Hjūstones ģimene aizliegusi to izmantot, jo hologramma neatbilstot kvalitātes prasībām.

«Mēs vēlamies sniegt novatorisku duetu, kas saviļņotu abu izpildītāju fanus,» teikts Hjūstones mantojuma pārvaldītāju paziņojumā. «Hologrammas ir jauna tehnoloģija, kam nepieciešams laiks, lai tā kļūtu nevainojama. Mēs uzskatām, ka tāda kalibra dziedātājas hologrammai jābūt perfektai.»

Paziņojumā norādīts, ka Agileras uzstāšanās esot bijusi «nevainojama».

Hologrammu veidotāju kompānija «Hologram USA» pagājušogad atklāja, ka tiekot plānota Hjūstones hologrammas pasaules koncertturneja.

Hologrammu popularitāte uzplauka 2012. gadā, kad «Coachella» mūzikas festivālā ar mūziķiem «Dr. Dre» un «Snoop Dogg» uzstājās 1996. gadā bojāgājušā repera Tupaka Šakura atveidojums.

2014. gada «Billboard» balvu ceremonijā tika izmantota par popmūzikas karali dēvētā Maikla Džeksona hologramma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu