Valmierā iedegs Ziemassvētku egli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 28.novembrī, plkst. 17.00 Valmieras pilsētas centra laukumā tiks iedegta Ziemassvētku egle. Pasākumā piedalīsies VEF Kultūras pils bērnu popgrupa „Momo” un dziedātājs Cash. Mākslinieki izpildīs dziesmas no muzikālās interaktīvās izrādes „Labo domu Ziemassvētki”, TVNET informēja Valmieras pilsētas domē.

Bērnu popgrupa „Momo” izveidota 1991.gadā. Kolektīva repertuārs ir daudzveidīgs – folkloras, džeza, garīgās mūzikas programmas, Arvīda Žilinska dziesmu programma, kā arī Verai Singajevskai un Elgai Igenbergai veltīta programma kopā ar tautas deju ansambli „Zelta sietiņš”. Tāpat ansamblis sadarbojas ar mūziķiem un komponistiem, piemēram, Silviju Silavu, Jāni Lūsēnu, Zigmaru Liepiņu, dziedātājiem Ievu Akurāteri, Chilly, Cash, kā arī ar Ainaru Virgu, Ēriku Balodi un citiem.

„Momo” jaunākā muzikālā izrāde „Labo domu Ziemassvētki” aizraujošā un interesantā veidā palīdz saprast labo domu un labo darbu nozīmi mūsu ikdienas dzīvē, kā arī atklāj Ziemassvētku burvību un fantastisko meža pasauli. Izrādi caurvij labo domu un darbu ideja, kas saturiski izvirza priekšplānā izrādes morāli - savu slikto darbu atzīšana, nožēlošana un apņemšanās kļūt labākam ir mērķis, kas viegli sasniedzams katram bērnam. Tikai kļūstot labākiem, kopā domājot labas domas un darot labus darbus, ikdienā un svētkos spēj notikt brīnums.

Jāpiebilst, ka šogad Valmieras pilsētas galvenā svētku rota atrasta Strenču pusē, AS „Latvijas valsts meži” Austrumvidzemes mežsaimniecības teritorijā. Egles meklējumos iesaistījušies daudzi, taču par labāko atzīta pašvaldības Koku novērtēšanas komisijas dalībnieka Voldemāra Gobas noskatītā. Zaļā svētku rota pilsētas centrā valmieriešus un pilsētas viesus priecēs līdz janvāra sākumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu