Troters: Nevaru vien sagaidīt, kad atkal varēšu spēlēt Rīgas līdzjutēju priekš

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Krusts/www.agriskrusts.com

Latvijas komandai Rīgas «Dinamo» jācenšas sasniegt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēles, jo tas ir patīkamākais sezonas brīdis, uzskata rīdzinieku uzbrucējs Broks Troters.

«Nevaru vien sagaidīt, kad atkal varēšu spēlēt Rīgas līdzjutēju priekšā. Šī ir lieliska pilsēta, kur spēlēt hokeju,» sarunā ar Rīgas «Dinamo» pārstāvjiem sacīja Troters. «Pēdējie gadi nav bijuši pārāk viegli, turklāt cīnījos ar dažādiem dzīves pavērsieniem ārpus laukuma. Man Rīgā ļoti patika, kad spēlēju šeit iepriekš, ir ļoti labas atmiņas.»

Kopumā Troters rīdzinieku rindās aizvadīja 49 regulārā čempionāta spēles, izceļoties ar deviņiem vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt vēlāk sekojušajā Gagarina kausa izcīņā Troters 11 mačos pamanījās gūt četrus vārtus un veikt piecas rezultatīvas piespēles.

Troters šo sezonu sāka Horvātijas komandā Zagrebas «Medveščak», kas trešdien pārtrauca līgumu ar spēlētāju. Viņš šajā komandā aizvadīja savu pirmo sezonu, 16 spēlēs gūstot vienus vārtus un veicot piecas rezultatīvas piespēles. Pirms tam divas sezonas viņš smagu traumu dēļ hokeju profesionāli nespēlēja.

«Šīs sezonas sākumā biju savainots, tāpēc padevās lēns sākums. Taču nu Rīgas «Dinamo» varu sākt visu no sākuma. Nenoliedzami, patīkami būtu tikt Gagarina kausa izcīņā. Izslēgšanas spēles ir sezonas patīkamākais brīdis. Tagad tikai jāiepazīstas ar puišiem, kuri ir komandā,» piebilda Troters.

Savas karjeras laikā Troters aizvadījis divas spēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas «Canadiens» rindās.

Ar 43 punktiem 41 spēlē «Medveščak» pašlaik ieņem Rietumu konferences pēdējo - 14. - vietu, par trim punktiem atpaliekot no pozīciju augstāk esošās Rīgas «Dinamo» komandas.

Kā ziņots, iepriekš šosezon Rīgas «Dinamo» komanda tā sauktajā atteikumu draftā ievietoja uzreiz četrus potenciālos līderus Marcelu Hosu, Georgiju Pujacu, Pjotru Sčastļiviju un Edgaru Masaļski, kurus neviens cits klubs tā arī neizvēlējās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu