Pelinka: Vēlējāmies iegūt gudrus spēlētājus, kuri prot spēlēt ātru basketbolu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: REED SAXON / TT NYHETSBYRÅN

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas «Lakers» ģenerālmenedžeris Roberts Pelinka preses konferencē atzina, ka ir apmierināts ar komandas jaunpienācējiem, iegūstot spēlētājus, kuriem ir augsta spēles izpratne, ziņo Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN.

Prioritātes brīvo aģentu tirgū bija spēlētājiem, kuriem ir augsta spēles izpratne, pieredze un prasmes spēlēt ātru basketbolu, izteicies Pelinka.

Protams, galvenais komandas pastiprinājums ir Lebrona Džeimsa piesaiste. Ar spēlētāju noslēgts četru gadus līgums par kopējo summu 154 miljoni dolāru (131 miljons eiro).

«Kad pasaules labākais basketbolists pievienojās «Lakers» komandai, visu kluba vadību pārņēma pozitīvs gandarījums, jo saprotam, ka mūsu ieguldītais darbs nav veltīgs,» atzina Pelinka.

Runājot par pārējiem piesaistītajiem spēlētājiem, Pelinka atzinīgi vērtē Rondo piesaistīšanu komandai. «Rondo un Stīvensons komandai spēj sniegt pieredzi un izslēgšanas spēļu rūdījumu. Viņi abi ir ļoti gudri un nepiekāpīgi spēlētāji, tieši tādi, kādi mums ir vajadzīgi,» atzina Pelinka.

«Ar nepacietību gaidām jauno sezonu, jo visi spēlētāji, kuri dotajā brīdi ir «Lakers» sastāvā, ir gatavi atdot sevi visu, lai tikai atvestu čempiontitulu atpakaļ uz Losandželosu,» sacīja Pelinka.

Komandas ģenerālmenedžeris atzina, ka darbs pie komandas izveides nav noslēdzies, jo galvenais uzdevums ir izcīnīt Losandželosa «Lakers» organizācijai 17. čempiontitulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu