Prezentēs grupas "Thursday 12th" video (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad, 28.novembrī, plkst. 19 Mūzikas klubā "16. korpuss" (ieeja no Bērzaunes ielas) pirmo reizi savas pastāvēšanas vēsturē grupa "Thursday 12th" piedāvā plašākai auditorijai sava debijas singla "Runaway" videoklipu.

Paši sevi dēvē par alternatīvā metāla pārstāvjiem, taču "Thursday 12th" grūti ielikt viena konkrēta stila rāmjos. Nebaidās no dažādības un eksperimentiem. Izpaužas moderni, ekspresīvi, mūzikā iet līdzi laikam, nezaudējot savu unikalitāti un stilu. "Runaway" ir pirmais singls no grupas debijas albuma, kuru plānots izdot nākamā gada pavasarī.

"Runaway ir viena no personiskākajām grupas dziesmām, kurā mēs tieši un brīžiem pat cietsirdīgi atklājam pārdzīvotās emocijas. Stāsts ir par divu cilvēku šķiršanās brīdi, un dziesmā tiek atainoti tā mirkļa pārdzīvojumi un dusmas – ko attiecīgi pavada sakāpinātas instrumentālas dziesmas tēmas. Klipā savukārt vairāk tiek stāstīts nevis par šo šķiršanos, bet gan vairāk par to, kā mēs jūtamies un kā ir mainījies pasaules redzējums pēc tā…" stāsta grupas vokālists Raimiz.

Videoklipā tiek apspēlēts visiem laikiem aktuāls problēmjautājums – kā jaunas, inteliģentas sievietes, cīnoties pēc popularitātes un vīriešu uzmanības, izmantojot savu ķermeni kā galveno ieroci, bieži vien pat neapzinoties pārkāpj gan sabiedrības, gan personības novilktās robežas, tādā veidā pazaudējot sevi.

"Klips ir vienkāršs, ar erotisku, glamūrīgu toni. Vizuāli pievilcīgs un baudāms, ar zemtekstu par mums sāpīgu tēmu... Es gribēju radīt vidi, kurā būtu redzama nakts dzīve, koncerts, grupa un grūpijas, un vienkārši viņu attiecības un galarezultāts. Bet pamatideja neslēpjas šajā vidē, pamatideja slēpjas mūsu sabiedrības nakts dzīvē un šo abu variantu salīdzinājumā. Thursday 12th vokāls Raimiz šajā klipā spēlē sirdsbalss lomu, meitenes to neapzinās un dzied tai līdzi. Viņas ir tik ļoti pārņemtas ar konkurenci savā starpā par uzmanību, tipiska jaunu sieviešu īpašība, kuras dēļ zaudē pašas sevi, tāpēc arī runaway," komentē klipa režisore Mio.

"Runaway" videoklipa prezentācija ievadīs deju grupas "Bua" performance.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu