Aktīvās un radošās atpūtas svētki «ZZ Festivāls»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

28. maijā Jūrmalas Kūrorta svētkos norisināsies jau otrie aktīvās un radošās atpūtas svētki «ZZ Festivāls», kas aicina jauniešus un ģimenes ar bērniem pavadīt visu dienu Dzintaru - Majoru pludmalē un Dzintaru Mežaparkā kopā ar Latvijā iemīļotiem māksliniekiem, sportistiem un slavenībām - Renāru Zeltiņu, Madaru Apsi, Justu, Agnesi Rakovsku, Ketiju Šēnbergu un citiem. Svētku dalībniekus gaida ūdens un ekstrēmo sporta veidu, kā arī mazo DJ meistarklases, radošās darbnīcas, ģimeņu un individuālās sacensības, kā arī citas aizraujošas aktivitātes.

Jau no paša rīta, plkst. 10.00, līdz pat plkst. 20.00 uz svētku lielās skatuves Majoros uzstāsies Justs, Triānas Parks, Olas, Frankie Animals no Igaunijas, DJ DUB:RA un Edavārdi.

Dzintaru un Majoru pludmalē tiks ierīkota Young & Wild zona, kurā Renāra Zeltiņa vadībā no rīta līdz vakaram varēs izmēģināt savus spēkus modernajā sporta veidā skimbordā, piedalīties Brazīlijas volejbola servju čempionātā, deju, ielu vingrotāju un improvizācijas teātra «Tea Tree» meistarklasēs. Pludmalē notiks arī Rīgas DJ skolas paraugdemonstrējumi, darbosies Rīgas Stradiņa universitātes multimediju telts, kā arī kopā ar prakse.lv jaunieši varēs «pielaikot profesiju».

Savukārt Dzintaru Mežaparkā kopā ar Ketiju Šēnbergu visas dienas garumā darbosies Kids zona. Šeit modes pasaules piekritējus sagaidīs fantastiska mazo modeļu skate, kurā Latvijā pazīstami zīmoli – ZIB, Oga, Hebe, Linulāde un Glam Collection demonstrēs jaunākās modes tendences. Dzintaru Mežaparkā ekstremālo sporta veidu cienītājiem tiks piedāvāta īpaši vērtīga iespēja - skeitborda meistarklase ar Madaru Apsi, kā arī Nila Jansona skrituļslidošanas stunda.

Parkā būs arī daudzas citas atrakcijas - balansa velosipēdu sacensības un skrejriteņu čempionāts, longbords, TV un kino kastings, rotaļdarbnīcas, ģimeņu sacensības, grāmatu lasīšana un spēles. «ZZ Festivāla» dalībniekiem pasākuma oficiālais apdrošinātājs ERGO piedāvās īstu veloskolu, kur bērni vecumā no 4 līdz 12 gadiem varēs apgūt ceļu satiksmes noteikumus un svarīgākos drošības principus, braucot ar velosipēdu. Veloskolā tiks veikti daudzveidīgi uzdevumi, lai, braucot ar velosipēdu, apgūtu, kā rīkoties dažādās situācijās, nodrošinot savu un apkārtējo drošību. Par sekmīgi izpildītiem velobraucēju praktiskās braukšanas pārbaudījumiem ERGO veloskolā bērni saņems arī apliecību.

Uz otrās «ZZ Festivāla» skatuves – Huawei skatuves Dzintaru pludmalē norisināsies deju cīņas, Baltijā vērienīgākā bērnu un jauniešu konkursa «ZZ Talanti» fināls, akustiskie koncerti, kā arī citi konkursi un izklaides ar iespēju laimēt vērtīgas balvas. «ZZ Festivālu» ar nepacietību gaida ne tikai Jūrmalas kūrorta iemītnieki un viesi, bet arī skolēni no visas Latvijas. 28. maijā svētku ietvaros norisināsies Latvijas vērienīgāko skolēnu sporta un prāta spēļu «ZZ Čempionāts 2016» fināls. Dalībai spēlēs šogad pieteicās vairāk nekā 2000 klašu, pārstāvot 106 no 110 Latvijas novadiem, un vien 180 stiprākās klases, kas tika līdz finālam, Jūrmalā cīnīsies par vērtīgām balvām un labākās komandas titulu.

Visas radošās un aktīvās atpūtas aktivitātes, svētku «ZZ Festivāls» aktivitātes un dalība koncertos, un Baltijas mūziķu koncerts ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu